Vltavanu se doma daří, nestačila na ně ani rezerva divizního Roudného


Branky


0

 

V sobotním odpoledni zavítala rezerva Roudného na hřiště Loučovic, které patří k nejlepším v soutěži. Vltavan chtěl po nevydařeném zápase v Suchdole naplno bodovat, ale nečekalo je nic lehkého, protože Roudné má zkušený tým.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový poločas pro Vltavan

 

Za krásného počasí na skvěle připraveném trávníku se hrál od začátku fotbal dobré kvality. V 6. minutě utekl z levé strany domácí Toth, podél velkého vápna uvolnil Kartáka, který ovšem minul. Hosté hráli trpělivě a dostávali se do hry po stranách, hodně aktivní v úvodu byl mladík Tibitanzl. V 17. minutě se uvolnil z levé strany svou rychlostí Toth a podél hostujícího brankáře dal na 1:0. V této době byl Vltavan lepší a vytvářel si nebezpečné situace. Ve 23. minutě se dostal míč opět k Tothovi, který vysunul Tomana, ten si věděl s Korandou rady a navýšil vedení na 2:0. Do konce prvního poločasu se již hra vyrovnala.

 

 

 

Šestauber snížil, ale další gól už nepadl

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hráči Vltavanu, ovšem už nevyužili dvě nebo tři gólové šance. A jak to tak ve fotbale bývá místo 3:0 se stalo, že hosté po chybě v 62. minutě snížili Šestauberem, který šel sám na domácího brankáře 2:1. Od této doby byl lepší hostující tým a domácí se pouze bránili. Roudné prostřídalo, na hřiště přišli mladící a ty si udělali velký tlak. V 65. minutě se zaskvěl domácí brankář Hüttner, který si poradil se střelou do šibenice, kterou vytlačil na rohový kop. Loučovicím se podařilo postupně tlak malinko otupit, ale museli se bát o výsledek až do konce zápasu. Obrana v čele s brankářem Hüttnerem si již poradila se všemi hostujícími ataky a tak důležité body zůstali doma u Vltavy.

 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Zápas měl dobrou kvalitu od obou týmů. Z domácích pochválím aktivního Totha, který odehrál dobrý zápas, na svém místě byl i Hüttner, ovšem vyhrál kolektivní výkon celého Vltavanu. Hosté ukázali, že hrají fotbal na výborné úrovni a musí se s nimi počítat na špici tabulky. Výhru jsme vydřeli. Vždy chválím a upřednostňuji týmový výkon, ale dnes musím vyzdvihnout výkon Totha, který se v útoku dral a byl pro hosty velmi nebezpečný. Jinak již zmíněný týmový výkon.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - ROUS Zdeněk, REITINGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.