2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V derby byla před početnou diváckou návštěvou šťastnější Blatná


Branky


0

Všechny branky se vešly do období deseti minut ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Na blatenském fotbalovém stadionu se od začátku odehrávala neúprosná bitva hodná okresního derby. Již ve 3. min.  Křivanec pohotově zakončoval a V.Reiser reflexivně obličejem vyrazil na roh. Na druhé straně se po pěkné kombinaci ocitl T.Kostka sám před Chlandou, ale ten jeho umístěnou střelu dokázal vytěsnit na roh. Z něj pak Baloušek hlavičkoval těsně vedle. Ve 21. min. se objevil zničehonic v šanci domácí Jícha, ale vysoko přestřelil. Ve 29.min. dodrželi hosté tradici nějakého zranění v první půli, tentokrát Máška musel po srážce s protihráčem na šití. V poslední minutě první půle T.Kostka prodloužením hlavou poslal do loženky Balouška, jenž branku opět těsně minul.

Domácí se radovali

Ve druhé půli boj o každý centimetr hřiště pokračoval, tentokrát již s gólovým kořením. V 53.min. hodili domácí dlouhý aut až na malé vápno, kde nejpohotověji reagoval Křivanec a hlavou nasměroval míč do sítě. Junior odpověděl zanedlouho rozehraným rohem, V.Šrámek napálil břevno a Dohonyi hlavou dorazil - 1:1. 

 

Rozhodující moment celého utkání přišel v 63.min., když u postranní čáry chyboval Cibulka a domácí se z rychlého brejku Čadkem ujali vedení. Ve zbývajících minutách se domácí soustředili na obranu a rychlé brejky, což jim vyhovovalo. Junior gólovou odpověď již nenašel, takže odjel s prázdnou a mohl žehrat na neproměněné příležitosti za bezbrankového stavu.

 

 

AUTOR: Rostislav Hrubý



Ohlasy k zápasu


TJ Blatná
Michal Brabec (trenér): "Máme tři body, ale pořád to není z naší strany to, co bychom měli hrát, ještě vše nefunguje tak, jak bych si představoval. Hrálo se typické derby. Myslel jsem si, že Strakonice fyzicky a rychlostně přejedeme, ale byl jsem překvapený, že se nám vyrovnaly. Byla to vyrovnaná partie, měli jsme víc štěstí, možná jsme si i tu výhru o gól zasloužili. Kromě gólů měl Filip Jícha v první půli měl šanci, ale zazdil ji, v druhé půli jsme měli tutovku, když jsme šli snad v pěti proti dvěma a Motyka z malého vápna napálil míč jen do brankáře. Mrzí mě, že občas nejsme silní na balónu, ale to se vše poddá. Byl to pěkný zápas nahoru dolů, brejkové situace na obou stranách, přišlo hodně lidí a takhle nějak by ten fotbal měl vypadat a bavit. Hráčem zápasu byl útočník Mišiak, který nastoupil do druhé půle a naši hru oživil, zápas zlomil."




Sestavy


TJ Blatná
J. Chlanda [-] - M. Sedláček [-] (46. L. Machovský [-] ) , K. Šejvar [-] , M. Petrášek [-] , J. Sýkora [-] - L. Motyka [-] (90. D. Houzar [-] ) , M. Kůst [-] , F. Jícha [-] (73. P. Prokopec [-] ) , O. Křivanec [-] - R. Peleška [-] (52. M. Mišiak [-] ) , F. Čadek [-] (79. P. Stulík [-] )

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - M. Šrámek [-] , K. Kalianko [-] , D. Gondek [-] , P. Cibulka [-] - V. Dohonyi [-] , T. Kostka [-] , P. Kratochvíl [-] - V. Šrámek [-] (60. P. Tůma [-] ) - J. Máška [-] (29. J. Maršala [-] ) , P. Baloušek [-]

ŽK: 45. F. Čadek - 40. M. Šrámek .
Hráči zápasu: M. Mišiak .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novotný Jiří - TOUCHA Matěj, IZUGRAFOV Svyatoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.