0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 14:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Týnská Olympie si smrtící úder schovávala na úplný závěr


Branky


0

Zápas moc pohledného fotbalu nenabídl a slušela by mu možná remíza, jenže k hostům se v závěru přiklonilo štěstí a rozhodli o svém bodovém zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zvonily tyče

V zápase se od počátku hrálo hodně o střed hřiště a žádnému z týmu se nedařilo soupeře přehrát. První část tak byla velmi vyrovnaná a za zmínku stojí střela domácího Kovače a na druhé straně v dobré pozici nedal Houska, když jeho tutovka skončila na tyči. Fotbalu v této části moc nebylo, a když se Tatran nadýchl, bylo z toho břevno ve 33. minutě, které trefil Fischer. Takže i na trefování brankové konstrukce to bylo nerozhodně.

 

 Od této situace ale získali navrch hosté. Zpřesnili kombinaci a byli víc na míči, ale v koncovce se jim nedařilo. Když se neprosadil v závěru hostující Tupý, bylo o bezbrankovém stavu rozhodnuto. V samotném závěru poločasu byl potom faulován ostře domácí kapitán Kovač, který to doprovodil slovně a za to zřejmě dostal od hlavního arbitra Karla Alberta žlutou kartu, ale na hostujícího hráče sudí již zapomněl. Poločas byl po nule na obou stranách a hostující trenér Jiří Orlíček si připravoval řeč.

Domácí podruhé trefili brankovou konstrukci

Řeč trenéra Orlíčka zřejmě nepomohla a hrálo se stále pod průměrem úrovně soutěže. Na obou stranách to byl znovu boj o střed hřiště. Kombinace vázla a zejména domácí si nebyli v úvodu půle schopni nahrát snad ani na metr. Přesto to nakonec byl Tatran, který získal územní převahu. V 58. minutě dostal pěknou průnikovou nahrávku Fišer, ale gólman Martin Valtr jeho střelu vytěsnil na rohový kop. Po jeho rozehrání vznikl závar před týnskou brankou, ale bez efektu.

 

Vzápětí se dostal k míči Kovač, posunul na Fischera, ale jeho střela skončila na břevně. Boj pokračoval a domácí byli k brance blíž, ale na to se nehraje. V 83. minutě jdou domácí do přečíslení, Kovač nachází Šanderu, ten Fischera a opět je z toho břevno. To už bude mrzet, zní z řad obecenstva. A jako kdyby to slyšeli hosté. Ti založili jeden z posledních útoků, přišla kombinace po pravé straně, dlouhý centr do šestnáctky na poprvé nevyšel, na podruhé se k míči ale dostal Plojhar a jeho centr našel hlavu Lukeše, který nekompromisně hlavou na zadní tyč rozhoduje – 0:1. Pro domácí to bylo těžké KO, hosté využili v druhém poločasu snad jedinou šanci, kterou měli.

 

 

AUTOR: Ladislav Beran



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice
Lukáš Kubát (trenér): "Dnes to bylo velmi Špatné. Nedařilo se téměř nic a když již něco vyšlo, skončilo to na břevně, nebo tyči. Bylo to celkově utkání, kdy ani jeden z týmů moc nepředvedl. No je to těžké hodnotit, když v druhém poločase to vypadalo nadějně, ale k brankám to nevedlo. Nakonec neubráníme poslední situaci a dostaneme gól, to je potom hořké. Remíza by zápasu slušela, ale bohužel hosté tu svou jedinou šanci v závěru využili a tak nemáme nic."

FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): "Takhle špatně jsme ještě nehráli. Byl to oboustranně špatný výkon a my nehráli ani trochu z toho, co jsme si před zápasem řekli. Já jsem se na to nemohl dívat a tak jsem o přestávce zvedl hlas, ale moc to nepomohlo. Tatran byl v druhé půlce lepší, my zase v první, ale stále to byl strašný fotbal. Rozhodlo i to, že domácí se z dobrých pozic netrefili a zůstalo na našem břevně. No nakonec jsme dali šťastný gól a to rozhodlo. Beru tři body, ale herně to bylo mizerné."



Sestavy


FK Tatran Prachatice
L. Opatovský [-] - J. Šandera [-] , M. Fischer [-] , M. Juroš [-] (65. B. Kriviy [-] ) , J. Tesař [-] (46. O. Kochma [-] ) , D. Kováč [-] , J. Málek [-] (85. M. Kotrch [-] ) , T. Ryšánek [-] , K. Ryšánek [-] , P. Miesbauer [-] , P. Škopek [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Valtr [-] - O. Lukeš [-] , J. Meidl [-] , J. Brom [-] , M. Šálený [-] - L. Stoklasa [-] (90. V. Červenka [-] ) , J. Liška [-] (75. A. Novotný [-] ) , J. Plojhar [-] , M. Tupý [-] - P. Vařil [-] , T. Houska [-] (41. M. Boček [-] ) -

ŽK: 45. D. Kováč , 66. O. Kochma - 24. T. Houska .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ALBERT Karel - PÍSEK Martin, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.