Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany neodehrály špatné utkání, derby ale ovládly Chlumčany


Branky


0

Oba týmy od sebe dělí jen pár kilometrů, většina kluků se zná a není tak pochyb o tom, že půjde o velmi emotivní derby. Podle pohledu do tabulky je favorit jasný, ale už několikrát se ukázalo, že na to se v derby nehraje. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Vstup do utkání se více vyvedl hostujícím hráčů. Už ve 3. minutě se uvolnil Patrik Smetana a krásnou ranou otevřel skóre. I nadále byli hosté lepším týmem, ale žádnou další šanci využít nedokázali. V 32. minutě si už vzali slovo domácí. Po nástřelu Kanáta se dostal k míči Havlíček a skluzem poslal míč do sítě. Ještě do poločasu přišla i druhá branka domácích. Postaral se o ní opět Havlíček. Dobřany tak i přes velmi dobrý start do utkání po první půli prohrávali. 

Lepší výkon domácích

Vstup do druhé půle se vyvedl opět hostům. Už minutu po poločase se dostal míč k Petru Trdličkovi a ten přeloboval Hůlu v bráně. Od té doby ale převzali taktovku utkání Chlumčany. V 59. minutě se po závaru před vápnem dopustili hosté faulu. Exekuci volného přímého kopu si vzal na starost Jan Havlíček a nádhernou ranou zkompletoval hattrick. V 70. minutě se do další šance dostal Zíka, po přihrávce od Štolleho, a v zakončení překonal brankáře. Když pak o pár minut později přidal tentýž hráč pátou branku Chlumčan, bylo nadevší pochybnost rozhodnuto, že všechny bodu zůstanou doma. V 79. minutě zahrál domácí hráč rukou ve vápně a nařízenou penaltu proměnil Tušek. Dobřany se ale v závěrečných minutách už k ničemu nedostaly a tak prohrály derby v Chlumčanech 5:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Po patnácti minutách jsem si myslel, že ten zápas nedopadne dobře. Brzo jsme prohrávali, naštěstí se nám ale povedlo po půlhodině vyrovnat a ještě od poločasu jsme zápas otočili. Hned po poločase jsme ale opět inkasovali. Potom už jsme ale dokázali hrát naši hru a soupeře přehrávat. Divákům se fotbal musel líbit. Pendolíno jede dál."

TJ Dobřany
Petr Tušek (trenér TJ Dobřany): "První poločas jsme byli lepším týmem. Bohužel nám chybělo trochu štěstí. Potřebovali jsme více šancí na gól. Druhý poločas už byl lepší soupeř."



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , J. Havlíček [-] , T. Lachman [-] , M. Zíka [-] , L. Jeslínek [-] (69. M. Vojáček [-] ) , D. Štolle [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , T. Benedikt [-]

TJ Dobřany
O. Bouček [-] - - P. Trdlička [-] , M. Brožík [-] (66. L. Strejc [-] ) , M. Tušek [-] (83. J. Mráček [-] ) , J. Schovánek [-] (70. M. Zeman [-] ) , V. Bouček [-] , M. Gleissner [-] , J. Roubíček [-] , J. Čimera [-] , M. Skřivan [-] , P. Smetana [-]

ŽK: 36. J. Vlček - 64. M. Skřivan .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šálková Helena - CHLAD Lukáš (N), HOUFEK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.