3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany nadále okupují čelo tabulky


Branky


17. T. Lachman , 39. J. Kastner (p.) , 81. M. Kanát
0

Chlumčany si až na zaváhání v Blovicích zatím počínají suverénně a zaslouženě vedou Okresní přebor. Ani Vstiš, jakožto nováček soutěže si nevede špatně. Bylo ale otázkou, jak si poradí proti nejlepšímu útoku sezóny a jedné z nejelepších obran. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Úvod zápasu byl poměrně rozháraný a oba celky dělaly v rozehrávce chyby. Přesto se postupem času míč více držel na domácích kopačkách a s tím přicházely i šance. V  17. minutě dostal míč na křídlo Havlíček, obešel obránce a zpětnou přihrávkou vyzval ke skórování Tomáše Lachmana. Hosté se snažili hrozit především po nakopávaných balonech, Hůlu v brance ale nepřekonali. Chvíli před koncem půle přišel druhý chlumčanský zásah. Po úniku Zíky přišel faul ve vápně a sudí strávně nařídil penaltu. K ní stoupl Jaroslav Kastner a posunul Chlumčany o kousek blíže třem bodům. 

Třetí gól

V druhém poločase byl obraz hry podobný, jako v druhé části první půle. Domácí byli aktivnější a více na balonu. I Vstiš měla nějaké náznaky na zdramatizování utkání. Koncovka ale nebyla dostatečně přesná. V 66. minutě přišel zvláštní okamžik. Hostující hráč sedící na lavičce pronesl něcp směrem k sudímu a ten mu ukázal červenou kartu. Poslední gólový okamžik pak následoval v 81. minutě, kdy se do zakončení dostal Martin Kanát a ranou k tyči nedal Valentovi šanci. Chlumčany si tak dokráčely pro šestou výhru ze sedmi zápasů a nadále vedou tabulku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Nemůžu říct, že jsme byli úplně v úvodu stoprocentně lepší, ale byli jsme nebezpečnější. Hodně se bojovalo uprostřed hřiště. Po vedoucí brance se nám dařilo kontrolovat hru. Nakonec jsme přidali ještě dvě branky a zaslouženě vyhráli."




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , J. Havlíček [-] , T. Lachman [-] , M. Zíka [-] (84. P. Šubrt [-] ) , L. Tomášek [-] , D. Štolle [-] (72. L. Jeslínek [-] ) , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , P. Šimána [-]

TJ Družstevník Vstiš
A. Valenta [-] - P. Švec [-] , J. Pyrgal [-] (64. M. Kaiser [-] ) , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , O. Vodička [-] , A. Ježek [-] , V. Hřebec [-] , M. Švec [-] , J. Kraus [-] , P. Purdeš [-]

ŽK: 38. J. Havlíček , 42. P. Šimána , 55. L. Tomášek , 87. L. Jeslínek - 38. T. Krejčí , 78. A. Ježek . ČK: 66. V. Rybka .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Ruda Daniel - TOMÁŠEK Lukáš (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.