EXPERT TIP - 7.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 7.10.2017

0

Před námi je sedmé kolo Okresního přeboru a s ním přichází i expert tip. Ten dnešní je speiální v tom, že poprvé bude náším tipérem zástupce nežného pohlavý. 




Petra Kubecová

fotografka TJ Starý Smolivec

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 5 - 95 %
Komentář experta:

Protože Kasejovice minulé kolo na domácím hřišti zaznamenaly svou první porážku, budou chtít svůj výkon napravit a neztratit kontakt s prvním místem, a proto věřím na výhru.

Tip experta: 1 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

Síla týmu Dobřan je především na domácím hřišti, kde mají i silné zázemí a podporu fanoušků. Žinkovy tradičně patří k týmům na vrcholu tabulky a zápasy na jejich hřišti nejsou jednoduché, proto výhra domácích.

Tip experta: 2 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Toto se mi hodnotí trochu složitě. Klášterské hřiště je specifické a domácí tým ho umí využít ve svůj prospěch. Přestože Klášter svými současnými výkony patří k silnějšímu celku, poveze si Smolivec své první, venkovní body.

Tip experta: 0 30 - 35 - 35 %
Komentář experta:

Týmu Chotěšova se bohužel nepodařilo nasbírat zatím žádný bod. Svou hru mají spíše postavenou defenzivně. Je tedy otázkou, zda se se Radkovicím podaří prolomit tuto obranu na venkovním hřišti. Zde bych tipovala remízu.

Tip experta: 1 85 - 15 - 0 %
Komentář experta:

Poslední kolo bylo pro všechny, prozatím vítězné celky ztrátové. Chlumčany nebudou chtít dát soupeřům náskok, a proto to bude mít Vstiš velmi nepříjemné. Proto si myslím, že štěstí se usměje na domácí celek, přestože Vstiš jako postupující tým z nižší třídy nepřevádí vůbec špatné výkony.

Tip experta: 2 25 - 30 - 45 %
Komentář experta:

Nepomuk se bohužel také řadí mezi ty týmy, kterým se v letošní sezóně nedaří. Spálené Poříčí je silný soupeř. Nicméně to nebude jednoduchý zápas pro Poříčí a podle mého názoru rozhodne to, v jakém složení a chutí po bodech nastoupí na své hřišti domácí celek. Přesto si myslím, že více ze hry bude mít Spálené Poříčí.

Tip experta: 2 10 - 5 - 85 %
Komentář experta:

Blovice jsou týmem, který se řadí mezi favority této soutěže. Nicméně Merklín body na svém hřišti nebude chtít darovat. Bude to vyrovnané utkání, ale tři body si odvezou hosté.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jaroslav Kopáček 6
2. Martin Březák 6
3. Jaroslav Toman 6
4. Michal Hůla 5
5. Venca Likeš 5
6. Rostislav Soušek 5
7. Jiří Jetmar 5
8. Karel Bouše 4
9. Zbyněk Havlíček 4
10. Vladislav Fiala 4
11. Milan Skřivan 4
12. František Dušák 4
13. Josef Šrámek 4
14. Mira Daněk 4
15. Petr Velíšek 4
16. petr hruska 3
17. Petr Svec 3
18. Tomáš Loukota 2
19. Jan Šimůnek 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.