1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Zruče zaskočila domácí Košutku B a připisuje si druhou výhru v řadě!


Branky


81. J. Stanka - 58. M. Trnka , 74. V. Mařík , 90. M. Klail
0

Zruč B je dalším týmem ze spodní části tabulky, který v 6. kole plzeňského městského přeboru zabral. V souboji rezerv zvítězila 3:1 na půdě Košutky a raduje se už ze druhého vítězství v řadě. Všechny čtyři góly padly až ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košutka měla v první půli převahu, ale Berger v hostující bráně odolal

Domácí začali utkání lépe. Postupně dostali soupeře pod tlak a vytvořili si i nadějné příležitostí, ale Zruč v těchto fázích utkání podržel brankář Berger. Hosté postupem času nápor soupeře otupili a do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Po přestávce přebrala iniciativu Zruč

Ve druhém poločase začala diktovat tempo hry Zruč, jejíž hráči se, na rozdíl od soupeře, dokázali prosadit i střelecky. V 58. minutě se měnilo skóre poprvé, když po rohovém kopu usměrnil přesnou hlavičkou míč do sítě Martin Trnka. Domácí museli více otevřít hru a za to je v 74. minutě potrestal z rychlého brejku Vojtěch Mařík, který poslal Zruč B už do dvougólového trháku. Košutka ještě nesložila zbraně a v 81. minutě zásluhou Jakuba Stanky snížila, ovšem to byl také poslední míč, který za svá záda výtečně chytající Berger propustil. Již v nastavení naopak přidal razítko na hostující výhru z dalšího protiútoku střídající Michal Klail.

 

Zruč B, která neměla po čtyřech kolech na kontě jediný bod, tak zvítězila podruhé v řadě a pomalu se uniká z chvostu tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Zruč B
Tomáš Klail (vedoucí mužstva): „Naštěstí jsme přečkali počáteční tlak Košutky a postupně hru vyrovnali. Ve druhém poločase jsme už byli lepší a hlavně konečně proměnili naše šance. Pochválil bych brankáře Bergera, který nás v klíčových momentech několikrát podržel.“



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - J. Brejcha [-] (55. J. Stanka [-] ) , J. Bureš [-] , A. Šula [-] (46. J. Prokeš [-] ) , V. Sirotek [-] , S. Vokáč [-] (60. Z. Hladík [-] ) , T. Svítil [-] , M. Langmajer [-] , R. Holý [-] , J. Novák [-] (46. M. Pitule [-] ) , J. Blažejovský [-] (75. L. Stránský [-] )

TJ Zruč B
J. Berger [-] - P. Schwarz [-] (29. O. Mašek [-] ) , T. Pokladník [-] (46. V. Mařík [-] ) , M. Fryček [-] (46. M. Klail [-] ) , M. Polák [-] , K. Trnka [-] , M. Trnka [-] , T. Valenta [-] , M. Lang [-] (76. P. Musil [-] ) , J. Přibyl [-] , J. Mastný [-] (85. J. Trnka [-] )

ŽK: 75. M. Langmajer , 90. L. Stránský - 23. J. Mastný , 61. O. Mašek .
Hráči zápasu: J. Berger .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Nešpor Petr - ŠVANTNER František, SCHINGLER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.