2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina otočila duel s Černicemi B a připsala si druhou výhru v sezóně!


Branky


0

Fotbalisté Dýšiny po třech porážkách v řadě zabrali a po výhře 2:1 nad rezervou Černic se vzdálili sestupovému pásmu. Hosté sice rychle vedli a většinu první půle diktovali tempo hry, ale srazila je chyba jejich gólmana.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali lépe, Dýšině daroval vyrovnání jejich gólman.

Fotbalisté rezervy Černic byli od začátku zápasu lepším týmem. Svou úvodní aktivitu vyjádřili vedoucím gólem už v 9. minutě, kdy se do listiny střelců zapsal mladíček Jan Král (ročník 1999). Navýšit stav už ale hosté nedokázali a ve 36. minutě přišel trest. Nákop Jakuba Soroky totiž gólman Tománek podcenil a sám si srazil míč do vlastní sítě. Za stavu 1:1 také odešly oba týmy do šaten.

Druhý poločas patřil domácím, Totzauer jim zajistil všechny body

Hostům zbytečné vyrovnání vzalo vítr z plachet a druhé dějství tak herně patřilo Dýšině. Povzbuzení domácí se tlačili do útoku a toužili po vedoucím gólu. Když už se zdálo, že hosté jejich nápor přežijí, přišel čtvrthodiny před koncem rychlý protiútok domácího týmu. Ten zužitkoval Vlastimil Totzauer, jenž tedy obrátil skóre na stranu Dýšiny. Černice se ve zbytku utkání pokoušely odpovědět, ale své příležitosti hostující fotbalisté nevyužili. Dýšina tedy porazila Plzeň - Černice B 2:1.

 

Dýšina tak protrhla sérii tří zápasů, v nichž si nepřipsala ani bod a druhým vítězstvím v sezóně se trochu vzdálila sestupovému pásmu. Navíc se bodově dotáhla právě na svého sobotního soupeře.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí mužstva): „V první půli jsme hráli celkem dobře. Byli jsme lepší než domácí, dali gól, ale pak přišla chyba našeho brankáře, po které Dýšina vyrovnala na 1:1. Tím se domácí dostali na koně a ve druhém poločase už hráli lépe oni. Nakonec jsme dostali gól z rychlého protiútoku a sami už žádnou šanci nevyužili.“



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] , P. Kolář [-] , J. Soroka [-] - J. Špánek [-] , V. Totzauer [-] - J. Šesták [-] , V. Šedivec [-] , L. Hrdina [-] , V. Nový [-] , J. Šesták [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - D. Šádek [-] , L. Táborský [-] , K. Zeliński [-] (35. K. Kuncl [-] ) , P. Toman [-] (77. K. Kaňák [-] ) , J. Král [-] (52. J. Šašek [-] ) , T. Engl [-] (62. M. Chvojka [-] ) , M. Engl [-] , O. Marušinec [-] , R. Nádraský [-] , V. Holeček [-] (46. M. Větrovský [-] )

ŽK: 44. J. Mužík .
Hráči zápasu: V. Totzauer - R. Nádraský .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: Švantner František - HRDINA Radek (N), DAVÍDEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.