Radnice si snadno poradily s Volduchy


Branky


16. M. Krč , 48. L. Paleček , 68. J. Cozl , 71. P. Valenta
0

Hosté se neprosadili ani za stavu, kdy domácí kvůli zraněním dohrávali o deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krč otevřel skóre

V úvodu utkání měli domácí více ze hry a kopali několik rohů, které však nedokázali zužitkovat. Udeřili v 16.minutě, když dlouhý centr Fencla doklepl do voldušské branky pohotový M.Krč a Radnice vedly 1:0. Hosté se převážně bránili a domácí své dobře rozehrané akci nedokázali dotáhnout do brankového vyjádření. Volduchy vážněji branku domácích v prvním poločase neohrozily.

Další branky Radnic

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a hned v 48. min. Paleček přesnou střelou do šibenice z přímého kopu zpoza velkého vápna zvyšoval na 2:0. Domácí pokračovali v náporu a v 68.min. unikl Habr, přesně uvolnil Cozla a ten pohotovou střelou pod břevno zvyšoval na 3:0. V 70. min. zraněného Švajcra střídal Valenta, který hned v následující minutě střelou z pravé strany pokutového území skóroval a Radnice vedly 4:0.V 75. min. odkulhal zraněný Melich a domácí dohrávali o deseti hráčích. Volduchy několikrát střelami zpoza vápna ohrozili branku domácích, ale výsledkem byla jen nastřelená tyč radnické branky. Domácí tak udrželi čisté konto a zaslouženě vysoko zvítězili. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
David Fuksa (vedoucí mužstva): V tomto utkání jsme byli po většinu utkání lepším týmem, svého soupeře přehráli a zaslouženě slavíme vysokou výhru.




Sestavy


TJ Sokol Radnice
Š. Körner [-] - T. Kroc [-] , M. Krč [-] , V. Melich [-] , D. Krč [-] - L. Paleček [-] , J. Cozl [-] , P. Loukota [-] (33. M. Bělohlávek [-] ) - D. Fencl [-] , M. Habr [-] , P. Švajcr [-] (70. P. Valenta [-] )

TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] , D. Rieger [-] , R. Pernica [-] , J. Nedorost [-] , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , F. Melka [-] , M. Pašek [-] , J. Přibík [-] , V. Černý [-] (68. P. Vaněček [-] )

ŽK: 22. D. Krč , 86. L. Paleček - 34. V. Černý .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - MELICHAR Vladimír (N), HRABĚTA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.