1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březnice v sobotu loupila v Sehradicích


Branky


0

Domácí Sehradice mají za sebou poměrně  úspěšnou sérii a čekalo se, zda výhru z Lípy potvrdí i s nováčkem z Březnice. Ta se trápí především v zakončení a v minulém kole nestačila v domácím prostředí na zkušený celek hulínské Admiry. Hostím v Sehradicích vyšel na jedničku závěr prvního poločasu, kdy dvěmi slepenými brankami zaskočili domácí celek. Domící ale nehodili flintu do žita a Zavadilem utkání ještě zdramatizovali. Březnice ale v závěru, kdy domácí už hráli vabank, pečetila cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali vstřelit dvě branky do šatny

"Z výsledku tohoto utkání jsme zklamaní. Téměř celý zápas jsme kontrolovali hru. Ale nedokázali jsme se prosadit v šestnáctce. Hosté dvěma nechytatelnými obstřeleními brankáře v rozmezí několika minut prakticky rozhodli utkání. My jsme po tlaku snížili,nastřelili tyč a ještě  nám rozhodčí upřel jasnou penaltu, ale víc jsme zkrátka nedokázali a pro nás to byl tzv. zápas  blbec", hodnotí nepovedený duel s Březnicí sekretář Sehradic Roman Heinz.

Domácí ještě snížili, závěr ale patřil hostům

"První půlka našeho duelu v Sehradicích byla poměrně vyrovnaná, my jsem dali dva góly těsně před přestávkou, což domácími hodně otřáslo. Druhou půli jsme si to chtěli už jen pohlídat, ale bohužel jsme soupeři darovali gól po naší chybě vzadu, kdy se střelecky prosadil domácí Zavadil.  Pak už nás soupeř na svém hřišti hodně zatlačil,  ale vyrovnat už naštěstí nestihl. Naše obrana v čele s brankářem Dyšlevským vždy odolala útočným akcím domácího celku. My jsem navíc v závěru vítězství pojistili brankou Ambrože. Konečně jsme se dokázali v útoku prosadit a tři branky na hřišti soupeře jsou skvělou vizitkou. Tři body ze Sehradic jsou hodně cenné a mohou nás nakopnout do dalších zápasů", hodnotí průběh utkání v Sehradicích hráč Březnice a autor druhé branky Honza Chvíla.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Utkání se nám vůbec nepovedlo a hosté vytěžili z minima maximum a dvakrát se trefili. Přes veškerou snahu se nám vyrovnat už nepodařilo...

SK Březnice
Jan Chvíla, hráč: Vyšel nám především závěr první půle, kdy jsme dali dvě slepené branky, domácí po naší chybě snížili a v dramatickém závěru jsme třetí brankou pečetili cennou výhru.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - D. Mikel [-] , J. Srcháček [-] , K. Zavadil [-] , M. Macík [-] , J. Sedláček [-] , V. Žáček [-] , J. Vaculka [-] (84. M. Gregor [-] ) , L. Hübler [-] , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-]

SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - T. Kozel [-] (70. J. Adamík [-] ) , L. Hamerník [-] , R. Ambrož [-] , J. Chvíla [-] , M. Dyšlevský [-] (84. A. Běhula [-] ) , M. Dostál [-] , R. Kamenčák [-] , T. Pavelák [-] , V. Stuchlík [-] , M. Kozmík [-]

Hráči zápasu: K. Zavadil - R. Ambrož , M. Dyšlevský .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: VITÁSEK Roman - BRŠLICA Pavel, RUMAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Jakub Chudárek 11
4 Tomáš Janíček 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku