Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 14:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Benešov výhru neudržel


Branky


0

Po nevydařeném domácím utkání zajížděla naše rezerva do nedalekého Horního Benešova s cílem získat zpět ztracené body a hlavně předvést lepší výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To se zpočátku dařilo a kombinační hrou jsme se dostávali do šancí, kdy jednu z nich využil Hendrych po přihrávce Bartesky. Záhy jsme vedení mohli navýšit, když opět Barteska předložil míč Makovi, ten však nabídnutou šanci nevyužil.

 

Domácí se snažili kontrovat především nakopávanými míči na Pokorného.
Naši se hernímu stylu domácích postupně přizpůsobili a k vidění nebyl pohledný fotbal. Navíc velmi slabý rozhodčí nenechal hru plynout a pískal neustále do píšťalky jako na nádraží. Do poločasu se domácím podařilo vyrovnat, když se trefil z šestnácti metrů Pokorný. 
Druhý poločas kopíroval konec toho prvního, tudíž z obou stran fotbal "nic moc". 
Pološance se střídali na obou stranách. Domácí šli do vedením po dobře zahraném přímém kopu. Hosté se ale nevzdali a po skrumáži v pokutovém území vyrovnal střdající Stefanovský a stanovil tak konečný výsledek.

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz/



Sestavy


TJ Horní Benešov
- P. Dankovič [-] , J. Dankovič [-] - J. Mašlík [-] , D. Slíva [-] - J. Lukačovič [-] , J. Žižka [-] , M. Pokorný [-] , M. Žiška [-] , P. Motl [-] , J. Podaný [-] , D. Kaluža [-]

MFK Bruntál B
J. Šidlák [-] - J. Mako [-] , J. Hendrych [-] , J. Rončák [-] (55. M. Stefanovský [-] ) , J. Blažek [-] , S. Barteska [-] , P. Mišurec [-] (46. M. Piňos [-] ) , M. Rončák [-] (55. R. Zapletal [-] ) , M. Samson [-] , J. Lesák [-] , M. Schovánek [-] (73. J. Hynek [-] )

ŽK: 30. J. Podaný , 79. J. Lukačovič , 84. P. Motl , 87. J. Žižka - 28. J. Blažek , 37. P. Mišurec .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - TOMAI Martin, HELEKALOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.