Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice na jaře poprvé vyhrály


14

Domácí vedli po poločase o jednu branku. Ve druhé části přidali čtyři a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vedly o jednu branky

Malé Hoštice přivítaly na svém hřišti mužstvo z Hradce. Úvodní desetiminutovka patřila hostům. Do jejich největší šance se dostal Pekárek, který si vylámal zuby na gólmanovi Sýkorovi. Do první domácí příležitosti se dostal Suchánek, který hlavičkoval vedle. Po deseti minutách převzali taktovku zápasu domácí. V 19. minutě zavraždil šanci Šafarčík. Pak vyrazil střelu Stříbného na roh brankář Válek. Z něj střílel Suchánek vedle branky. Poté vypálil vedle i Pospěch. Do vedení dostala domácí letka po půlhodině hry, když Adamčíkova střela zaplula nechytatelně pod víko – 1:0. Hned vzápětí šanci Šafarčíka zlikvidoval Válek. Adamčík v 35. minutě střílel nad. Závěrečná desetiminutovka patřila opět hostům, ale Hebelka v dobré pozici netrefil bránu.

Hoštice skóre výrazně navýšily

V úvodu druhé části ještě mohl vyrovnat po prostrčení od Černína Štencel, ale jeho slabá střela nemohla gólmana Sýkoru ohrozit. Pak už začaly úřadovat Hoštice. Po hodině hry nabil Suchánek pro Adamčíka, který dostal míč podél brankáře Válka podruhé do sítě – 2:0. Hned za minutu se dostal balon k Watzlawikovi, který prostřelil gólmana Válka – 3:0. Další branka padla v 66. minutě, když střídající Falhar předložil míč pro Suchánka, pro nějž už nebylo problém jej zasunout do odkryté brány. Desetiminutovku hrůzy pro domácí zakončil střelou ze šestnáctky Šafarčík, který vymetl všechny pavouky v hostující bráně – 5:0. Ve zbývající dvacetiminutovce si už Hoštice zkušeně výhru pohlídaly, když jejich jedinou příležitost nevyužil Šafarčík. Zajímavým omentem byla obnovená premiéra Martina Staníčka v dresu Malých Hoštic, kteržý nastoupil na posledních šest minut.  

 

Malé Hoštice v přištím kole jedou do Slavkova. Hradec bude Jindřichov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Dneska to byl od nás zodpovědný výkon na všech postech. Jsem rád, že bereme tři body a kluci ukázali, že mají obrovské hoštické srdíčko.

TJ Hradec n/M
David Žurek (hrající trenér): Opět stejný scénář, jako při všech našich venkovních zápasech. Prvních deset minut hrajeme, a pak nemyslně vyklidíme domácím pole. Začli jsme pak opět hrát až potom, co jsme dostali první branku. Ve druhé části nás zlomil druhý gól a pak už se to s námi opět vezlo.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
V. Sýkora [-] - P. Stříbrný [-] (85. M. Staníček [-] ) , O. Šafarčík [-] , D. Watzlavik [-] , M. Unruh [-] (71. D. Greško [-] ) , A. Celta [-] (64. M. Falhar [-] ) , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , J. Droppa [-] , D. Schrom [-] , R. Suchánek [-] (71. P. Kavan [-] )

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - M. Černín [-] (83. M. Kříž [-] ) , D. Žurek [-] (76. R. Dušek [-] ) , T. Wiweger [-] (62. L. Vícha [-] ) , J. Štencel [-] , J. Tůma [-] , D. Pekárek [-] , J. Kvasnička [-] , L. Hruška [-] , T. Hebelka [-] , D. Večerka [-]

ŽK: 75. J. Droppa - 24. J. Kvasnička .
Hráči zápasu: J. Droppa , M. Adamčík , A. Celta .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ROBENEK Bohumil, YEGHIAZARYAN Vachik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Daniel Moškoř
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu. Oba týmy hrajou hezký kombinační fotbal. Hradec po minulém zápase bude nabuzený, ale Hoštice se nedají lehce.