0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 14:30

19.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov si odvezl tři body z Lichnova


Branky


13. R. Urban , 23. D. Gračanin , 40. R. Urban , 78. R. Hendrych , 84. J. Quis
14

Slavkov po poločase vedl o tři branky. Ve druhé části výhru ještě dvěma góly navýšil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o tři branky

Lichnov opět s jedenácti hráči na soupisce přivítal mužstvo ze Slavkova. Úvodní desetiminutovka byla oťukávací z obou stran. Do úvodní příležitosti se dostali domácí fotbalisté po dvanácti minutách, když Zahradník pádil sám na branku, udělal brankáři Mrázkovi kličku, ale ten mu pak míč z kopačky vytlačil vedle. Hned z protiútoku posunul Tomáš Marek míč na Gračanina, jehož prudký centr Hendrychovi nesedl a dobíhající Urban uklidil balon do prázdné branky – 0:1. Po úvodní brance převzal otěže zápasu Slavkov a do poločasu přidal další dvě branky. Ve 23. minutě pak našel Hendrych kapitána Urbana, který udělal kličku do středu a narýsoval nahrávku pro Gračanina, který byl neomylný – 0:2. Pět minut před pauzou se rohový kop odrazil k Urbanovi, který si na úrovni penalty stopl míč a umístil ho na zadní tyčku – 0:3. Těsně před poločasem kopl Zahradník Obludníka zezadu bez možností hrát a dostal okamžitě červenou kartu a domácí pak museli celý druhý poločas hrát o deseti.

Slavkov vedení navýšil

Ve druhém poločase hrál Slavkov údržbu. Nikam extra se nehnal, a hlavně se snažil nedostat branku. Lichnov ohrozil hostující branku ze dvou přímých kopů. Nejdřívě Pokorným a pak Říhou. Oba pokusy zpacifikoval brankář Mrázek. Hosté si nechali gólové údery na závěr zápasu. Nejprve dvanáct minut před koncem zahrával Gračanin standardku a Hendrych na zadní tyči nastavil nohu – 0:4. Poslední slovo měli opět hosté, když Borč oslovil nahrávkou pod sebe Quise, jenž zametl míč na přední tyč – 0:5. V závěru ještě Moškoř skvěle vychytal Hendrychá a Soška ve své šanci napálil Moškoře.

 

Lichnov v příštím kole jede do Velkých Hoštic. Slavkov bude hostit Malé Hoštice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Po třech našich chybách byl po poločase 3:0. Pak ještě na konmci poločasu se nechal vyloučit náš hráč a my hráli pak jen o deseti. Naštěstí přestal být Slavkov tak aktivní. My bohužel už asi čtvrtý zápas hrajeme o jedenácti lidech a klukům už schází síly. Gratuluji soupeři k výhře.

TJ Sokol Slavkov
Radoslav Urban (kapitán): Prvních deset minut to nebylo ideálních. Pak jsme se dostali do hry a soupeře přehráli a do poločasu jsme dali tři branky. Navíc na konci poločasu dostal soupeř červenou kartu. Ve druhém poločase jsme hráli to, co jsme potřebovali, přidali jsme na konci dva góly. Doufám, že i v dalších zápasech budeme předvádět takovou hru. Děkujeme soupeři, že nám vyšel vstříct s přložením zápasu na dřívější dobu, a my jsme tak mohli pomoci našemu béčku v boji o záchranu.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
D. Moškoř [-] - M. Lazar [-] , J. Barteska [-] , J. Mašlík [-] , J. Fadrný [-] - J. Podaný [-] , A. Komenda [-] , P. Zahradník [-] , M. Pokorný [-] - D. Říha [-] , M. Petula [-] (71. L. Byrtus [-] )

TJ Sokol Slavkov
T. Mrázek [-] - D. Marek [-] , R. Hendrych [-] , J. Gloga [-] (46. J. Quis [-] ) , K. Kurka [-] , D. Gračanin [-] , A. Žilka [-] , M. Kostera [-] (78. D. Borč [-] ) , J. Obludník [-] (46. T. Marek [-] ) , R. Urban [-] (78. T. Dietrich [-] ) , J. Schneider [-] (78. M. Soška [-] )

ŽK: 13. J. Fadrný , 52. M. Petula , 76. M. Pokorný - 45. R. Hendrych , 59. D. Gračanin . ČK: 42. P. Zahradník .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: MINICH Marian - PORUBEK Václav, PRÁŠIL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Daniel Moškoř
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu. Sice minulý zápas se nám nepovedl, protože máme pořád problém s marodkou, ale domácí prostředí a fanoušci nám pomohou.