0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Hlína vyhrála na hřišti Buku


Branky


0

Stará Hlína zajížděla na další mistrovské utkání do Buku. Oběma mužstvům se výsledkově daří a dalo se tak očekávat vyrovnané utkání. Hosté ale oproti domácím dokázali vstřelit dvě branky a po zásluze vyhráli. Přední příčky se nám tak začínají postupně zamotávat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství ovládli hosté

Již od prvních minut se odehrávalo ostřejší utkání na velmi malém hřišti. Domácí fotbalisté se tlačili před hostující branku a vytvářeli si územní převahu. Stará Hlína se soustředila hlavně na pevnou obranu a spoléhala na protiútoky. Po pár závarech před hostujícím brankářem, hlavně po dlouhých autech domácích, se měnilo poprvé skóre utkání. Hostující Petr Hadač poslal dlouhý nákop před domácí branku, kde se k míči dostal hrající brankář Pavel Rychlý a usměrnil míč do sítě. Tato branka domácí přibrzdila a hra se začínala vyrovnávat, i když Buk byl nadále velmi nebezpečným před hostující brankou. Ve 38. minutě však zaúřadovala opět jednoduchost ve hře hostů. Petr Hadač poslal zase dlouhý nákop do šestnáctky soupeře a po zmatcích před domácí brankou nastřelil hráč Buku vlastního spoluhráče, od kterého se odrazil míč do branky – 0:2. Do konce poločasu už se nic výrazného nestalo, a tak hosté šli do kabin trochu překvapivě s vedením 2:0. 

Druhý poločas branku nepřinesl

Hned z kraje druhého poločasu mohla Stará Hlína zápas definitivně zlomit, ale Vonka svůj samostatný únik nedokázal proměnit. Poté domácí hráči svého soupeře zmáčkli na jeho vlastní polovině a snažili se s nepříznivým vývojem něco udělat. Hostující hráči však svou bojovností stačili výpady soupeře odrážet a když už se dostali před branku, v cestě jim stál vynikající Chalupský. S postupem času přicházela i nervozita a začalo se hodně diskutovat a přibývalo i ostřejších zákroků. Po dvou nevybíravých faulech se poroučel do šaten domácí kapitán Schmirler a tím zhatil možnost s utkáním něco udělat. Hosté už si výsledek pohlídali a dokráčeli tak k velmi cennému tříbodovému zisku. Nutno podoknout, že Buk byl zatím nejlepším týmem proti kterému v probíhající sezóně nastoupili.

AUTOR: Jan Hrubý



Ohlasy k zápasu



FK Stará Hlína
Jan Hrubý: V sobotu jsme se museli vypořádat s početnou absencí a navíc s velmi malým hřištěm proti silnému soupeři. Hráči přistoupili k zápasu velmi zodpovědně a po bojovném výkonu jsme si připsali páté vítězství v řadě. Herně to nebyla žádná podívaná, ale taktika byla velmi účelná. Všichni zaslouží za bojovnost pochvalu, obzvlášť je třeba vyzdvihnout výkon našeho brankáře Chalupskýho.



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - F. Tomšík [-] , L. Moravec [-] - J. Kocourek [-] , O. Jasanský [-] , M. Razima [-] - O. Schmirler [-] - P. Jaroš [-] , P. Lexa [-] , M. Šenkýř [-] , P. Smrž [-]

FK Stará Hlína
J. Chalupský [-] - P. Makovička [-] , P. Hadač [-] , M. Šauer [-] , R. Jičínský [-] - P. Šauer [-] , M. Vonka [-] , V. Hadač [-] , R. Chmátal [-] - P. Rychlý [-] , J. Šimkovský [-]

ŽK: 64. J. Kocourek , 70. O. Schmirler , 83. L. Moravec - 30. P. Hadač , 50. V. Hadač , 62. M. Vonka . ČK: 75. O. Schmirler .
Hráči zápasu: P. Hadač , J. Chalupský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NOVÁK Jiří - KOUDELKA Jiří, KOZEL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.