Novosedly přestřílely Hobzí


Branky


6

Vyrovnané utkání se odehrálo v Novosedlech, kam zajíždělo Staré Hobzí. Domácí chtěli před domácím publikem uspět a s trápícím se Hobzí urvat povinné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Začátek velmi důležitého utkání zvládli lépe domácí. V 10. minutě prostrčil Voldřich míč mezi obránci na Martina Hladílka a ten přízemní střelou z hranic šestnáctky otevřel skore utkání. Ve 23. minutě propadl dlouhý nákop z poloviny hřiště mezi domácími obránci, který si našel Ondřej Lička, šel sám na golmana Michala a srovnal na 1:1. Těsně před přestávkou si Zdeněk Mládek od lajny navedl míč před šestnáctku a krásnou ranou k tyči stanovil poločasový výsledek 2:1 pro domácí. Mimo golových situací se nic zajímavého v první půlce nestalo.

Novosedly vyhrály, ale rozhodně nebyly spokojeny s výkonem

Hned po přestávce střílel Lička těsně mimo tyče. V 52. minutě přenechal Poborský zahrávání trestného kopu Zdeňku Mládkovi a ten Další nádhernou střelou zvýšil na 3:1. Poté se pěknými střeleckými pokusy prezentovali Poborský a Mládek, zvláště střelu druhého jmenovaného vyrážel brankář Vlasák jen s velkou námahou na roh. Deset minut před koncem měli velkou šanci hosté. Lička nacentroval od lajny a Veverkův volej zablokovali obránci. Ke snížení stavu došlo chvíli před koncem utkání. Dlouhý pas zpracoval nejlepší hráč hostů Ondřej Lička, obtočil se kolem obránce a zavěsil pod břevno přes vyběhnutého golmana Michala. Zápas nakonec skončil těsným vítězstvím domácích.

AUTOR: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš (vedoucí mužstva): V první půlce se toho mimo golových situací moc neodehrálo. Po golu na 3:1 místo toho, aby jsme se uklidnili, tak jsme vyklidili střed pole a Hobzí bylo více na míči. Sice jsme získali tři body, ale byl to náš nejhorší výkon od začátku podzimu.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - KŘÍŽ Karel, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 10. 2017 20:52
pro pana Dokulila-tady z Novosedel nikdo nic nepíše,a když se podíváte na report z utkání z Hobzí tak si pozorně přečtěte co jsem tam napsal.A omlouvat se ani nemusíte
11. 10. 2017 19:54
"Mas pravdu, ze jsme se porazili sami, ale pokud ti takhle zkazi nejakej zakomplexovanej skritek hru tim jak to fouka, tak pak ztraci pojem fotbal smysl." Slova Daniela Kroupy po zápase ve Starém Hobzí, můžete si to najít ;)
11. 10. 2017 19:32
Kluci a funkcionáři z Novosedel, rozklikněte si report po utkání v Hobzí minulou sezonu, co jste nakydali špíny na rozhodčího a vlastně i na hráče a mám pocit, že jste přijeli do Hobzí a první co bylo, tak vaši funkcionáři povídali něco o pohlídaným Staňkovu...myslím, že všichni víme, jak se píská v okrese, chápu, že jste se museli ozvat :) já na tom zápase nebyl, jen si pamatuju zápasy, kdy jsem tam ještě hrával, a v Novosedlech jsem ne vždycky zažil rovinu..
11. 10. 2017 19:15
Ano, udělali jsme mnoho inviduálních chyb, to nepopírám, Kendy a Dezolát si ty známky zaslouží. Góly padly po našich minelách. Smutné je, když ti to pak rozhodčí přizná, že domácí tlačil...
10. 10. 2017 22:26
Já,stejně jako ji dostal Mládek a Lička.Těžko to může objektivně posoudit hráč který prohraje a ještě se mu v zápase moc nedaří...
10. 10. 2017 14:46
Nechápu jak někdo mohl dát známku č.7 tomu rozhodčímu, který domácí tlačil a vymýšlel si, aby domácí vyhráli....