3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 10:15

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice porazily Boršov a připsaly si důležité body


Branky


0

 

Nováček z Boršova brzo vedl, vedení ale neudržel a nakonec si z Ledenic neodvezl ani bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná akce vedla ke gólu

 

Zápas začal pro hosty z Boršova nejlépe, jak mohl. Už v 5. minutě se po hezké akci na pravé straně dostal míč k Šefčíkovi, ten hezkým a adresným centrem našel kapitána Grubera na zadní tyči, který dopravil míč do sítě – 0:1. Další šance, i ty vyložené, Boršov proměnit nedokázal. A tak udeřil domácí Slavoj. Ve 30. minutě se k odraženému balonu dostal zkušený špílmachr Kadlec a zpoza vápna propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Hosty gól zaskočil a bohužel pro ně přišel i druhý direkt před odchodem do šaten. Ve 43. minutě se po centru z levé strany odrazil míč k Labajovi, který si se zakončením věděl rady – 2:1.

 

Šefčík vyrovnal, ale Kadlec vystřelil Ledenicím výhru

 

Druhý poločas začali lépe hosté z Boršova, zkušený Šefčík ze strany hledal spoluhráče, míč, který nikdo netečoval, doplul až za záda domácího brankáře Maříka a „Gaza“ se tak mohl radovat z vyrovnání. V 55. minutě tedy 2:2. Slavoj převzal iniciativu a tlačil se za výhrou. Odměnou mu byla 66. minuta. Zahrával se přímý volný kop, ke kterému se postavil Kadlec a krásnou ranou přes zeď nachytal gólmana na jeho straně – 3:2. Byl to jeho druhý gól v zápase a vypadá to, že se po zranění vrátil v dobré formě. Další šance Ledenice neproměnily, to je ovšem mrzet nemuselo, protože si připsali tři body za vítězství.

 



Ohlasy k zápasu



FK Boršov nad Vltavou
Jan Gruber (kapitán): Začali jsme výborně a za prvních 20 minut jsme, kromě vedoucího gólu, mohli vstřelit ještě nějaký gól navíc z vyložených šancí. Potom jsme se nepochopitelně zatáhli, přenechali iniciativu domácím a čekali na gól. To se také dvakrát do poločasu stalo a šli jsme do kabin se svěšenými hlavami. Druhý poločas jsme podali špatný výkon a můžeme být rádi, že jsme odešli s prohrou o jeden gól. Bohužel se pereme stále s obrovskou marodkou a ani hráči, kteří nastupují, nejsou zcela 100% zdraví. Nezbývá nic jiného, než klukům z Ledenic sportovně pogratulovat k vítězství.



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - L. Winkler [-] , K. Havelka [-] , M. Kožant [-] (14. M. Volf [-] ) , M. Kadlec [-] , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Pavlík [-] , J. Princl [-] , M. Bez [-] , L. Labaj [-] (58. P. Güklhorn [-] )

FK Boršov nad Vltavou
R. Vosejpka [-] - R. Řežáb [-] , L. Soukup [-] , J. Vančura [-] (64. F. Pokorný [-] ) , J. Šefčík [-] , J. Gruber [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] , M. Pícha [-] (90. J. Soukup [-] ) , J. Havlíček [-] (52. R. Kofroň [-] ) , F. Filištein [-]

ŽK: 75. K. Havelka , 90. L. Winkler - 24. F. Filištein , 75. J. Lísal .
Hráči zápasu: M. Kadlec - J. Šefčík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novák Roman - KOVAŘÍK Zdeněk, ŠAFRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.