0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice v zápase mladých týmů dotáhl za výhrou Smékal. Dohrávalo se o deseti hráčích na obou stranách


Branky


0

V atraktivním zápase uspěli hosté a utrhli se tak se Slavií na čele tabulky. Ještě čtyři body a jsme zachránění, komentuje s úsměvem výborné výkony svých svěřenců trenér Karel Franěk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí inkasovali "šatňáka"

Domácí vstoupili do zápasu aktivně, zatlačili Bavorovice k vápnu a během první čtvrthodiny se musel Sýkora hodně snažit, aby udržel bezbrankový stav. Brankář ale dvě vyložené gólovky zneškodnil. Pak ale vodňanský tlak opadl, hra se odehrávala mezi šestnáctkami., s množstvím osobních soubojů, oba týmy si nic nedarovaly a hrálo se na doraz. Bavorovice si ale na závěr poločasu přichystaly gólovou tečku. Nákop vepředu sebral Smékal, prosadil se přes obránce, kličkou se vyhnul i brankáři Duškovi a pohodlně zasunul balón do sítě - 0:1 a rozhodčí hned po gólu odpískal konec první půle.

Už bez branek

Ve druhé půli nastoupili domácí s touhou vyrovnat, opět se jim povedlo soupeře dostat pod tlak, jenomže Bavorovičtí se dobře bránili a nepouštěli Vodňany do šancí, ty se tak mohly těšit jen z vysokého podílu držení míče, ale tím se zápasy nevyhrávají. Standardní situace si pohlídal brankář Sýkora. Navíc domácí snahu utlumil Konvička, který sestřelil Smékala a viděl rovnou červenou kartu. To Bavorovicím hrálo do not, v početní převaze se dostaly do hry, měly i šanci ke vstřelení druhé branky, ale nebyla zužitkována. V 68. mintuě se poměr sil vyrovnal, po dvou žlutých putoval pod sprchy Procházka. Vodňanští měli stálou herní převahu, ale do šestnáctky se jim dostat nedařilo, Bavorovičtí předvedli koncentrovaný taktický výkon a výhru udrželi.

 

Rozhovor s trenérem Bavorovic Karlem Fraňkem si můžete přečíst ZDE.



Ohlasy k zápasu



TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): "Byl to nadstandardní fotbal na poměry I.A třídy. Domácí mají tvrdé, důrazné hráče a stejně jako my mladý mančaft, setkala se dvě špičková mužstva A skupiny. Bylo se na co dívat. Neříkám, že vyhrál lepší, vyhrál šťastnější. Vynikající zápas odehrál Smékal, který dal branku, pak šel do střední zálohy a vyhrával souboje, skvěle dirigoval obranu Hanousek."



Sestavy


FK Vodňany
P. Dušek [-] - M. Vrána [-] (65. L. Jizba [-] ) , D. Bečvář [-] , M. Polanský [-] , T. Konvička [-] , L. Kunc [-] , M. Kvapil [-] , L. Malík [-] (77. D. Šourek [-] ) , J. Varyš [-] , O. Hudák [-] , J. Rauscher [-]

TJ Bavorovice
V. Sýkora [-] - D. Rottenborn [-] , J. Hanousek [-] - M. Procházka [-] , T. Kučera [-] - T. Smékal [-] - F. Řehák [-] (70. D. Klíma [-] ) , M. Blažek [-] , V. Jakeš [-] , M. Štěpánek [-] , M. Hurný [-]

ŽK: 44. M. Polanský , 66. M. Kvapil - 25. M. Procházka , 33. J. Hanousek , 48. M. Hurný . ČK: 59. T. Konvička - 68. M. Procházka .
Hráči zápasu: J. Hanousek , T. Smékal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Písek Martin - TŮMA Vítězslav, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.