4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvosta opět skóroval dvakrát, Velešín počtvrté za sebou prohrál


Branky


12. P. Vondrášek (p.) , 23. M. Chvosta , 52. V. Blahout , 78. M. Chvosta - 86. T. Pomije
0

Michal Chvosta už se dostal na metu pěti branek. Velešín sice opět prohrál, ale jeho trenér Lenčéš už začíná vidět ve výkonech svých svěřenců zlepšení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta byla přísná, znělo z hostujícího tábora

Z důvodu zranění, pracovní vytíženosti a dovolených hosté opět vyjeli k mistrovskému utkání do Vimperka v pozměněné sestavě. Zápas ze začátku probíhal nepřesností na obou stranách, ale ve 12. minutě posadila domácí do sedla přísně odpískaná penalta, kterou proměnil na 1:0 P. Vondrášek. Na mokrém terénu Velešínští opět dělali nepřesné přihrávky, které domácí využívali k rychlým protiútokům, po jednom z nich v 16. minutě podržel svůj tým brankář F. Schneider a vyrazil tutovku M. Chvosty na roh.

 

 

Ve 23. minutě jsme nepohlídali centr na M. Chvostu, který hlavou zvýšil na 2:0 pro domácí. Ve 28. minutě první roh kopali i Velešínští, ale střelu T.Semeráda domácí brankář M.Hrubý chytil. Ve 40. minutě chytil F.Schneider tutovku rychlému P.Vondráškovi. 

Chvosta dal druhý gól

Druhý poločas hosty opět zastihl v nedbalkách a brankář F.Schneider ve 49. minutě musel zase zlikvidovat tutovku M.Chvosty. Ale v 51. minutě už gólu zabránit nemohl, po sérii špatných odkopů se k míči dostal V.Blahout a zamířil přesně k tyči a zvýšil na 3:0.

 

 V 64. minutě se ke střele probojoval M.Hrmo, ale jeho bombu bravurně vyrazil domácí brankář M.Hrubý na roh. V 74. minutě se opět vyznamenal brankář Velešína F.Schneider, který chytil 100% šanci J.Dědovi. V 79. minutě se po trmě vrmě ve vápně nejlépe zorientoval M.Chvosta a střelou opět k tyči zvýšil na 4:0 pro domácí. V 87. minutě se dočkali i hosté a po rohu hlavou snížil T.Pomije na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Michal Uhlík (trenér): "V dalším domácím zápase jsme přivítali celek Velešína a chtěli jsme potvrdit dobrou formu z posledních zápasů a především si připsat další důležité body. Náš soupeř se hlavně bránil a my jsme museli najít cestu k jeho brance, což se nám moc nedařilo. Hráli jsme moc zbrkle, nedařila se nám kombinace a v prvním poločase jsme z toho vytěžili pouhé dva góly. Trefil se Vondrášek z penalty a střelec Chvosta. Do druhého poločasu jsme šli s cílem naše vedení a převahu ještě navýšit a to se nám podařilo pouze dvakrát. Několik vyložených šancí jsme ještě neproměnili a v závěru ještě inkasovali z rohu. Vyhráli jsme tedy 4:1 a důležité body zůstaly doma, což jsme chtěli. Hrou jsme ale oko našeho fanouška tentokrát moc nepotěšili. Počítají se ale především body a my jsme spokojení. V dalším kole zajíždíme na derby do Vacova a to bude úplně jiný zápas. Budeme chtít přivézt zase nějaký ten bodík a byli bychom rádi,kdyby nás naši fanoušci přijeli podpořit a tímto je zvu na příští neděli od 16:30 hodin na Vacov. ''

FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): "Ještě to není ono, ale lepší se to. Musím naše kluky za bojovnost pochválit, i když jedeme domů s prázdnou. Nesehranost stále přetrvává , ale na určitých postech si to už sedá, jak by mělo."



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] (77. M. Jaroš [-] ) - M. Tischler [-] (46. L. Sýs [-] ) , J. Psutka [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] (67. R. Podskalský [-] ) , R. Ketzer [-] (76. J. Bláha [-] ) , M. Chvosta [-] , P. Vondrášek [-] (62. V. Pankratz [-] ) , V. Blahout [-] , M. Sedláček [-] , J. Děd [-]

FC Velešín
F. Schneider [-] - T. Pomije [-] , J. Severa [-] , J. Mikeš [-] (78. M. Slad [-] ) , J. Trestr [-] - M. Lefan [-] , M. Hrmo [-] , T. Semerád [-] , S. Šálek [-] - B. Rameš [-] , T. Čulík [-] (70. L. Kysela [-] ) -

ŽK: 44. S. Šálek .
Hráči zápasu: M. Chvosta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Toucha Matěj - NOVOTNÝ Jiří, TŘEŠTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.