M. Juroš 20.
M. Juroš 57.
J. Severa 59. (vl.)
A. Kadlec 69.
M. Juroš 76. (p.)
M. Fischer 86.
6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 14:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prachatice vyprášily Velešín šestigólovým přídělem


Branky


20. M. Juroš , 57. M. Juroš , 59. J. Severa (vl.) , 69. A. Kadlec , 76. M. Juroš (p.) , 86. M. Fischer
0

Velešín má na kontě druhou vysokou porážku v řadě, tentokrát ho jednoznačně vymazaly Prachatice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na debakl to nevypadalo

V prvním poločase na fotbal svítilo příjemné sluníčko a na takový debakl to pro hosty v žádném případě nevypadalo. Domácí mužstvo disponuje velice rychlými hráči, ale jejich útoky a následně střely velešínská obrana v čele s brankařem Schneiderem stačila zlikvidovat. V 18. minutě se do první hostující šance dostal Mikeš, ale nedal. Ve 20. minutě domácí už našli skulinku v hostující obraně a nepokrytý M.Juroš po pěkné kombinační akci a centru z pravé strany pohodlně poprvé, a zápase ne naposledy, zavěsil - 1:0.

 

Ve 26. minutě se ke střele z 25 metrů odhodlal Šulek, ale brankář Prachatic Hopfinger pokus skvěle chytil. Poté Prachatice hosty na desetiminutovku zatlačili a vypadalo to, že nechtějí soupeři půjčit míč. Ten posléze v 38. minutě vybojoval Papoušek, nahrál za obranu Šálkovi, který postupoval sám na brankáře Hopfingera, ale ten jeho střelu k tyči bravurně vyrazil na roh. To bylo do poločasu vše. Domácí měli v první půli více šancí, ale s jejich využitím byli na štíru.

Juroš bude platit do kasy za hattrick

Do druhého poločasu začalo pršet a hostům jako kdyby to přitížilo. Začali být u soubojů o míč pozdě a útoky domácích létaly do velešínské obrany zprava zleva. V 57. minutě už udeřilo. Kováč přihrál míč na Juroše,  ten prošel přes dva obránce protivníka, obešel i brankáře Schneidera a střelou po zemi k tyči zvýšil na 2:0. Domácí po této brance získali jednoznačnou převahu a Velešín se sotva podíval za půlku.

 

V 59. minutě střelu Fischera gólman Schneider vyrazil tak nešťastně, že trefila dobíhajícího obránce Severu do nohy a od ní se míč odrazil do branky - 3:0. Velešín už mlel z posledního, domácí tým jej přehrával a vypracovával si další a další šance. A přišly další jeho branky, po dobře zvládnutých kombinacích, centrech a především zakončení. Radoval se Kadlec, z penalty završil hattrick Juroš a konečnou podobnu dal výsledku Fischer - 6:0.

Tomáš Čulík (hráč Velešína)

 "Taková porážka bolí. Je to druhá těžká porážka v řadě. Minule od Junioru ve Strakonicích to bylo podobné. Přijde branka a my se sesypeme. Hrajeme, jak se dá, no a dnes i minule přijde branka a po půlhodině jsme se sypali. Snad je to za námi a v příštích zápasech navážeme na první zápas, kdy jsme body vydřeli, a na tyto zmíněné zápasy bude lepší zapomenout."



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice
Lukáš Kubát (trenér): „Měli jsme herní převahu, hráli jsme kombinačně, měli více šancí. A ve druhém poločase jsme se zlepšili i v jejich proměňování. Na hře Velešína bylo znát, že mají tým trochu rozházený po odchodech některých hráčů, byli jsme lepší po celý zápas. Ale měl jednu velkou šanci za stavu 1:0. Hráčem zápas byl útočník Martin Juroš.“

FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): "První poločas dobrý, v druhém nám už chyběla fyzička. Za stavu 0:3 nám začaly rapidně ubývat síly a nestačili jsme odrážet útoky Prachatic."



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - M. Kotrch [-] , P. Škopek [-] , M. Fischer [-] , M. Juroš [-] (82. P. Řezník [-] ) , J. Tesař [-] (71. J. Málek [-] ) , D. Kováč [-] , O. Kochma [-] (61. B. Kriviy [-] ) , J. Šandera [-] , A. Kadlec [-] , K. Ryšánek [-]

FC Velešín
F. Schneider [-] - J. Mikeš [-] (86. P. Škuta [-] ) , T. Semerád [-] (73. T. Čulík [-] ) , M. Hrmo [-] , S. Šálek [-] , J. Falc [-] , J. Papoušek [-] (46. J. Trestr [-] ) , R. Šebesta [-] (61. M. Lefan [-] ) , J. Severa [-] , T. Pomije [-] , F. Zimek [-]

ŽK: 43. J. Falc , 73. T. Pomije , 75. J. Severa .
Hráči zápasu: M. Juroš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nedvěd Petr - KROUTL Vít, KREJNÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.