2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slávisté přetlačili Blatnou


Branky


0

Budějovická Slavia potvrdila dobrý vstup do sezóny druhou výhrou, tentokrát na ni nestačila Blatná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hasenöhrl otevřel skóre

V samotném začátku byli domácí aktivnější, ale poměrně brzy začali hosté vystrkovat růžky kolmicemi na rychlé borce vpředu. První velkou šanci měli oni, když balon za slávistickou obranu skončil malým závarem a Wolf chytil tutovku z bezprostřední blízkosti. Pak se zase protihráč dostal přes domácího stopera, poslal přihrávku na malé vápno, která nenašla adresáta. Poté zase byli nebezpečnější hráči budějovického celku, Blatná hrála nezvykle vysoko s obrannou linií, domácí se tak chytli do mnoha ofsajdů, ale tři průniky jim přece jen vyšly.

 

Nejprve Hasenöhrl po pěkném ťukesu Dvořáčka s Bravencem šel ze strany, ale pálil křižně vedle, pak zase po Slípkově kolmici šel Mizera a těsně minul bližší tyč, třetí únik už byl ve 42. min. gólový, když se výborně uvolnil Dychtl jeden na jednoho, přihrál nezištně Hasenöhrlovi, který tentokrát mířil přesně k opačné tyči.

Machovskému vyšel přímák, více Blatná nestihla

Ve druhé půli hosté značně přidali a přitvrdili, získali ihned územní převahu, ale domácí defenzíva pracovala s pomocí krajních záložníků velmi spolehlivě. Domácí čelili několika standardkám se kterými si Wolf spolehlivě poradil. Od 60. min. měli slávisté značně navrch a přicházely šance, především Hasenöhrl byl k neudržení, uplatnil svojí rychlost a využil kvalitních přihrávek, dvakrát ho v průniku vychytal gólman a do třetice mu přečetl i blafák. Za zmínku stojí i dlouhé sólo Bravence po střihu obránce, ale při zakončení už byl mladý útočník dojet a zblokován na roh.

 

Poté opět Hasenöhrl vymotal vpravo dva beky, servíroval zpětnou přihrávku Dychtlovi, který pálil pěkně z otočky, ale do míst gólmana. Blatenský soupeř už přešel na jednoduchou hru s rizikem a toho využil v 79. min. Slípka, když si vpravo na půlící čáře všiml vysunutého brankáře a přesným lobem zvýšil vedení, což se ukázalo jako velmi podstatné, protože Machovský snížil v 85.min. krásně kopnutým přímákem z 20 metrů přes zeď. Závěrečný tlak hostí se nekonal, protože domácí drželi více míč a rozkouskovali takticky hru, naopak do otevřené obrany se dostal Slípka, mířil svou klasickou levačkou ke vzdálenější tyči, ale minul.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Získané body z Prachatic jsme chtěli doma potvrdit, zdá se totiž, že nově utvořená skupina bude hodně vyrovnaná. Blatná nastoupila s ještě nižším věkovým průměrem, než my a tak jsme sázeli v tomto duelu i na větší zkušenosti. Výhra se dá označit za zaslouženou, měli jsme více ze hry i více brankových příležitostí. Nicméně k optimálním výkonům máme pořád dost daleko a tak je jen na nás, jak se budeme prezentovat dál. Čekají nás totiž nové a velice kvalitní týmy, které se na nás budou chtít jistě vytáhnout. Podařilo se nám zvládnout další těsný duel a jsme rádi, že nám vstup do soutěže vyšel. Hráč zápasu byl Hasenöhrl - svojí rychlostí platil na soupeře, dostal se do několika šancí a zaslouženě skóroval




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - T. Vršitý [-] , T. Dvořák [-] , O. Wegenkittl [-] , K. Dvořáček [-] (69. J. Kohout [-] ) , P. Mizera [-] , M. Dychtl [-] (83. R. Holý [-] ) , J. Vranovský [-] , V. Bravenec [-] (57. D. Šťastný [-] ) , M. Slípka [-] , P. Hasenöhrl [-]

TJ Blatná
J. Chlanda [-] - M. Kůst [-] (55. P. Stulík [-] ) , R. Peleška [-] , O. Míka [-] , M. Mišiak [-] , J. Sýkora [-] , L. Machovský [-] , J. Nový [-] , M. Petrášek [-] , K. Šejvar [-] , M. Sedláček [-] (77. J. Říha [-] )

ŽK: 66. J. Vranovský - 59. O. Míka .
Hráči zápasu: P. Hasenöhrl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - VOTAVA Pavel, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.