Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Že je na tom Velešín špatně? Ale kdeže, v prvním kole vyloupil silné Větřní!


Branky


45. M. Pliška , 65. J. Cifreund , 75. R. Weinhard (p.) - 8. S. Šálek , 24. S. Šálek , 35. J. Mikeš , 51. J. Šváb
0

Fotbal si ve Velešíne v letní pauze užil své - dokonce bylo reálně ve hře zrušení A mužstva. Nakonec si ale hráči odhlasovali variantu pokračovat v soutěži a parta pod novým trenérem Lenčešem uspěla! Důležité úvodní branky vstřelil hostující Šálek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Větřní tlačilo, Šálek dával góly...

V úvodu zápasu na Velešínké Větřní vlétlo a už do 3. minuty zvonila dvakrát tyč, a dvě střely zlikvidoval brankář Schneider. V 8. min. z velešínského prvního útoku a střely Šálka uspěli hosté a ujali se vedení 0:1.

 

Poté opět domácí zatlačili. Ve 24. min. po obranném odkopu se míče zmocnil Mikeš, utekl obraně, nahrál před branku Šálkovi a novic v týmu Velešína zakončil podruhé - 0:2.

 

To domácí evidentně zaskočilo. A to ještě  přišla 35. minuta - Pomije vyhrál souboj s dvěma domácími hráči na půlce, poslal do brejku Mikeše a ten s ledovým klidem šanci proměnil - 0:3. To už byl pro domácí šok, protože oni své šance neproměnili.

 

Když už hosté čekali, že rozhodčí ukončí první poločas, domácí Pliška se opřel do střely a z 23 metrů to parádně trefil k tyči 1:3.

Finiš Větřní přišel vniveč

Druhý poločas začal opět velkým tlakem domácího mužstva, ale velešínská obrana všem atakům odolávala. V 51. minutě po vymanutí z domácího tlaku utekl po pravé straně Mikeš, nacentroval před branku na volného Švába, jenž nedal domácímu brankaři Pavelkovi šanci a zvýšil na 1:4.

 

Tento stav vyburcoval domácí ještě k většímu tlaku a tím také ve velešínské obraně začalo přibývat práce - domácí zahrávali spoustu standadních situací. V 65. min. vyšel domácím nádherný signál a snížili Cifreundem na 2:4.

 

Ze stálého tlaku přišla v 75. minutě chyba v hostující obraně a podražení ve vápně, kopala se penalta, kterou Weinhard s jistotou proměnil - 3:4.

 

Tlak domácích byl stále intenzivní, jejich střely ale létaly kolem Schneidrovy branky. Při jednom obranném odkopu v 79. minutě běžel Hrmo od půlky sám na domácího gólmana, ale přehodit ho se mu nepovedlo. Do konce utkání domácí kopali ještě pět rohů, ale velešínská obrana už na branku nic nepustila. Velešínští rytíři svůj hrad už ubránili. 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Petr Gutheis (kapitán): "Velešín nás vyškolil v produktivitě. Dvě branky jsme jim nabídli jako na zlatém podnose a ta třetí padla taky po naší chybě. Fotbalově jsme byli určitě lepší, ale bohužel to nestačilo. Dát doma tři góly a nevyhrát, je prostě hřích. Propadla nám celá obrana v čele s brankářem, naopak dobře zahráli Michal Pliška a Ruda Weinhard."

FC Velešín
Miroslav Lenčéš (trenér): "Zaprvé bych chtěl poděkovat výboru FC Velešín, že dotáhl dokonce přestupy hráčů Papouška a Šálka. Zadruhé, že přemluvili Kasiho Trummera, aby zůstal ve Velešíně. Měl nakročeno do Kamenného Újezdu. A zatřetí děkuji předchůdci Stanislavu Kyselovi, že jsem po něm zdědil sehranou obranu v čele s Trummerem a brankářem Schneiderem. Byl to týden v obavách, ve čtvrtek po tréninku jsme měli jistotu pouze šesti hráčů z A týmu. Ale v sobotu jsme nakonec s doplněním hráčů z B týmu a dorostenců odjeli nakonec v patnácti lidech. To mě opravdu potěšilo. Ze zápasu ve Větřní jsme opravdu měli strach, abychom nedostali pořádný příděl, protože jsem věděl, že Větřní pod vedením Zbyňka Ginzela posílilo mužstvo kvalitními hráči. Musím říci, že v prvním poločase se otřepané přísloví nedáš dostaneš konečně kladně otočilo v náš prospěch. Zázraky se dějí. Ale musíme si dát ruku na srdce, tentokrát lepší mužstvo nevyhrálo."



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - L. Konečný [-] , J. Skok [-] (58. J. Cifreund [-] ) , J. Dvořák [-] , R. Weinhard [-] , P. Gutheis [-] , M. Pliška [-] , P. Podskalský [-] (46. J. Peťule [-] ) , M. Pils [-] , V. Žilavý [-] , P. Vnuk [-]

FC Velešín
F. Schneider [-] - J. Mikeš [-] , J. Papoušek [-] , M. Hrmo [-] , S. Šálek [-] , J. Trestr [-] (90. P. Škuta [-] ) , J. Šváb [-] , J. Severa [-] (88. T. Čulík [-] ) , J. Trummer [-] , T. Pomije [-] , F. Zimek [-]

ŽK: 38. R. Weinhard - 17. J. Severa , 78. T. Pomije .
Hráči zápasu: M. Pliška , R. Weinhard - S. Šálek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tůma Vítězslav - IZUGRAFOV Svyatoslav, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.