0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:30

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolfov loupil v Čimelicích, stejně jako loni vyhrál 2:0


Branky


0

Rudolfov si připsal další výhru s čistým kontem. Tři body si odvezl po výhře 0:2 na hřišti Čimelic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branky nepřinesl

Ve vloženém 15.kole KP přivítalo mužstvo Čimelic souseda v tabulce mužstvo Rudolfova.Od počátku utkání se hrál vyrovnaný souboj. V 8.minutě po sraženém centru Rudolfova do pokutového území Čimelic skončil míč na spojnici horního rohu domácí branky.Hra probíhala většinou mezi šestnáctkami a žádné mužstvo se nedostávalo do šancí.Ve 24.minutě Pouzarovu střelu Slavík vyrazil.Ve 25.minutě mířila střela Kovačičína z přímého kopu vedle domácí branky.Domácí se jen těžko dostávali dopředu a prakticky si za první poločas nevytvořili brankovou příležitost, rovněž tak hosté.Poločas tak skončil 0:0.

Hosté udeřili dvakrát v rozmezí čtyř minut

Druhou polovinu začali domácí aktivněji díky přesnějším přihrávkám a zvýšenému pohybu.V 47 minutě mířila střela  Hegenbarta vedle branky a o minutu později brankář Teringl vyrážel střelu Suchana na rohový kop.Ještě v téže minutě střela Vitáka rovněž minula rudolfovskou branku.V 57.minutě však Pouzar nacntroval do šestnáctky Čimelic, k míči se dostal Ryneš a ten vstřelil první branku hostí.V 61.minutě pak po Převrátilově uklouznutí v polovině hřiště se k míči dostal Kovačičín a běžel sám na brankáře Slavíka a vstřelil druhou branku Rudolfova.Čimeličtí poté opět zvýšili snahu a V 64. minutě po přímém kopu Řezáče pomohla brankáři Teringlovi tyč branky.V 65.minutě pak Listopadova střela branku minula.V 70.minutě se pak do obrovské šance dostal rudolfovský Janák,ale Slavík jeho pokus vyrazil.To bylo vše podstatné v utkání a Rudolfov si tak odvezl z Čimelic zaslouženou výhru 0:2.

 

Autor: Josef Ťupa



Sestavy


SK SIKO Čimelice
F. Slavík [-] - M. Němec [-] , M. Suchan [-] (60. M. Nekl [-] ) , J. Viták [-] , K. Řezáč [-] , V. Hegenbart [-] , P. Listopad [-] , R. Převrátil [-] (71. P. Pávec [-] ) , Z. Pšenička [-] (64. D. Varhan [-] ) , M. Bednařík [-] , M. Káš [-] (79. F. Pavlíček [-] )

SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , Š. Prokeš [-] , O. Hajný [-] , Z. Kuna [-] - D. Ryneš [-] , J. Šindelář [-] , J. Gerstner [-] (87. V. Vejvar [-] ) , J. Kovačič [-] (90. J. Kotek [-] ) - R. Pouzar [-] , V. Baščevan [-] (67. L. Janák [-] )

ŽK: 63. K. Řezáč , 86. J. Viták - 42. J. Šindelář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - KLÁTIL Michal, HOCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.