0:2
(0:1)
18. D. Votava
73. M. Šahajda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:30

15.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražice doma nestačily na Olešník


Branky


18. D. Votava , 73. M. Šahajda (p.)
0

Olešník si odvezl ze hřiště Dražic tři body po výhře 0:2. Důležitý moment přišel po změně stran, když za stavu 0:1 neproměnil domácí Štecher pokutový kop. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Votava poslal Olešník do vedení

 

    První gól na kopačce měl už ve 3.minutě Stuchlík, který dostal pěknou přihrávku od Veselého. Náš mladík měl však nedokonalý první dotek s balonem a dostal se do úhlu ze kterého nedokázal gólově zamířit… V 7.min. vyrážel Veřtát v naší brance, pokus Červenky. O dvě minuty nato se do slibné šance probíjel hostující Šíma, ale Bareš ve spolupráci s Veřtátem mu pokus překazili. Za další dvě minuty střílel po pěkné kombinaci Schloffa a Bareše Veselý, ale jeho střelu Jirkal bez problémů chytil. V 18.min. naši hráči několika pokusy ohrozili branku soupeře, ale podle hesla nedáš – dostaneš, z rychlého brejku se prosadil Votava a střelou podél Veřtáta otevřel skóre utkání 0 : 1 !!

 

    Další šance hostí se zrodila v samém závěru první půle. Opět po rychlém brejku se ke střele dostal Šíma, ale jeho pokus skončil pouze na levé tyči Veřtátovy branky..

Domácí neproměnili penaltu, hosté ano

   Druhé dějství zahájili naši hráči snahou o srovnání stavu. Ve 47.min. Bareš vybídl svou nahrávkou Veselého, ale ani druhý pokus z podobné pozice se nevešel do branky. Největší šanci ke srovnání skóre měli naši hráči v 55.minutě. J.Štecher se probíjel do vápna, byl faulován a sám si postavil balon na penaltu. Jirkal v brance však jeho záměr vystihl a míč vyrazil mimo tyče!! Penalta se kopala i na druhé straně, když Schloff v souboji upadl a dotkl se na zemi balonu. Šahajda byl v zahrávání úspěšnější a posunul Olešník už do dvougólového vedení.

 

     Konec utkání už si zkušenější hosté pohlídali a asi zaslouženě si odvezli všechny body. Z minima šancí dokázali vytěžit maximum. Nám nezbývá než se v dalším domácím utkání, tentokrát proti Čimelicím, pokusit o zisk všech bodů, uvidíme v sobotu od 16 hodin.

 

Autor: Lubomír Kolář



Ohlasy k zápasu


TJ Dražice
Lubomír Kolář (vedoucí mužstva): "V oslabené sestavě jsme sehráli mistrovské utkání proti Olešníku. Hned 4 hráči základu chyběli, k pracovně zaneprázdněnému Bakovi přibyli zranění Kromka a Hojdar a vykartovaný Dan Štecher.I tak jsme sehráli celkem vyrovnané utkání, které ve svůj prospěch rozhodla hráčská kvalita Olešníku."




Sestavy


TJ Dražice
M. Veřtát [-] - Š. Schloff [-] , P. Novotný [-] , M. Stuchlík [-] (74. M. Dvořák [-] ) , R. Valášek [-] , M. Horka [-] , J. Štecher [-] , M. Veselý [-] , J. Vlašin [-] , T. Bareš [-] , T. Hořejší [-]

FK Olešník
M. Jirkal [-] - - D. Nygmet [-] , M. Studnička [-] , J. Dráb [-] (89. S. Vařák [-] ) , M. Šahajda [-] , M. Nýdl [-] , M. Pomeje [-] (87. J. Fořter [-] ) , L. Červenka [-] , M. Rabiňák [-] , M. Šíma [-] , D. Votava [-] (74. M. Tressl [-] )

ŽK: 90. M. Veselý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tupý Petr - KRČÍN Jan, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.