1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran po zásluze vybojoval v Jankově dva body


Branky


0

Po většinu zápasu byli hosté lepším týmem, přesto se Jihočeši dostali do vedení. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a v penaltovém rozstřelu Sedlčanští znovu uspěli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Při divizní premiéře se Komárek nenudil

Po výprasku v Rakovníku udělal trenér Jankova Ivo Čech několik změn v sestavě, k čemuž ho vedly i donucené okolnosti, například vyloučení Rytíře nebo zdravotní stav Jirkovského. Premiéru si tak v základní sestavě letos odbyli Fajtl, Maurer a Komárek.

 

Pro osmnáctiletého gólmana Komárka šlo o vůbec první konfrontaci s dospělou divizí a nutno podotknout, že si nevedl vůbec špatně. Od úvodu měl více práce než jeho zkušenější kolega na druhé straně Capouch. Sedlčany totiž do utkání vstoupily aktivněji a důrazněji.

 

Rezultovaly z toho dva střelecké pokusy Kdolského z šesté, respektive sedmé minuty. V prvním případě si domácí gólman poradil, v druhém pálil hostující středopolař nad. První opravdu vážná příležitost přišla v 11. minutě po pěkné akci Tatranu na pravé straně, odkud centroval navrátilec do sestavy Sedlčan Němec a ve vyložené pozici hlavičkující Hájek branku Jankova z malého vápna přestřelil.

 

Blízko gólu byli hosté také o deset minut později po Maršánem tečované střele opět agilním Kdolským, která skončila těsně vedle levé Komárkovy tyče. Hráčům Jankova trvalo nějakých pětatřicet minut, než se hostům v jejich hře vyrovnali, ale závěrečné minuty první půle patřily právě Jihočechům.

 

Nejprve na střílený Zajícův centr nedoskočil těsně Bürger, poté hlavičkoval Armah právě po centru Bürgera mimo, aby celou první pětačtyřicetiminutovku ukončil po rohu Kollára opět Bürger hlavičkující koníčkem nad branku Capoucha.

Vedení si Jankov dlouho neužil

Povedeně vstoupili Jankovští i do druhého poločasu, ale hlavně dokázali skórovat. V 56. minutě poslal Maurer centr do pokutového území, na který se vyšplhal Vojtěch Bürger a s pomocí tyče zařídil domácímu celku vedení - 1:0! Domácí kotel slušně zaplněné Precis arény začal zpívat oslavné chorály, ale brzy byl schlazen vyrovnávající trefou.

 

Přesněji po pěti minutách si na Kdolského rohový kop naskočil stoper Lukáš Brotánek a bylo srovnáno - 1:1! Sedlčany v utkání zahrávaly třináct rohových kopů, takže není divu, že se po jednom z nich gólově urodilo. Jankov si mohl vzít vedení zpět v 69. minutě, kdy si na Kollárův roh dobře naskočil Martin Popelka, ale balón úplně ideálně netrefil.

 

Na druhé straně už poněkolikáté v duelu pálil tvrdě Kdolský, ale i tentokrát mířil zhruba dva metry nad branku. Vyrovnanou poslední pasáž hry mohl přetavit ve tři body domácí Bürger v 84. minutě, když jeho lehce tečované zakončení po akci Sedlice s Kroneislem jen těsně minulo břevno hostující branky.

Bezchybní hosté

V devadesáti minutách se nerozhodlo, na řadu tak přišly pokutové kopy. V domácím týmu neuspěli ve čtvrté a páté sérii Sedlic s Kollárem, kdežto stoprocentní hráči Tatranu si mohli do autobusu na cestu zpět přibalit druhý bodík navíc.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Oficiální facebook klubu SK Jankov: „S velice silným protivníkem bereme jeden bod. Téměř celý první poločas jsme byli pasivnější. Poté jsme se však soupeři vyrovnali a v 56. minutě šli díky hlavičce Vojtěcha Bürgera do vedení. Sedlčany ale za pět minut vyrovnaly, a tak zápas i skončil. Na penalty byli hosté šťastnější.“

TJ Tatran Sedlčany
Obránce Lukáš Brotánek: „Celý zápas jsme byli lepším týmem. Škoda, že jsme neproměnili obrovskou šanci v začátku zápasu. Měli jsme i spoustu standardek, ale bez úspěchu. Druhá půlka se nesla ve stejném duchu, ale bohužel jsme dostali gól úplně z ničeho. Nakonec se nám z jedné standardky podařilo srovnat a penalty umíme. Zaslouženě bereme dva body. Stabilně dobré výkony předvádí Pavel Lípa, což znovu potvrdil v tomto zápase.“



Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , M. Popelka [-] , J. Zajíc [-] - M. Maurer [-] (73. P. Beránek [-] ) , M. Kollár [-] , D. Maršán [-] (46. M. Kroneisl [-] ) , V. Bürger [-] - S. Armah [-] (69. D. Mensah [-] ) , J. Šebelka [-] (81. P. Sedlic [-] )

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - D. Němec [-] , M. Sirotek [-] (68. M. Valenta [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , K. Kvěch [-] , M. Hájek [-] , P. Lípa [-] , J. Repetný [-] , M. Kdolský [-] , F. Hofman [-] (88. J. Čejda [-] )

ŽK: 71. J. Šebelka , 89. V. Bürger - 43. F. Hofman , 77. M. Valenta , 82. M. Kdolský .
Hráči zápasu: P. Lípa .
Počet diváků: 238. Rozhodčí: Simbartl Václav - CIHLÁŘ Jan, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.