Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:30

11.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov tápe, doma propadl s Ústím


Branky


0

Po dobrých výkonech z poslední doby cestovala výprava Jiskry do Benešova s mírným optimismem. Oprávněně, svěřenci trenéra Chudého získali poprvé v lize venku všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům zápas sedl

Od úvodních minut byli hosté viditelně lepším týmem a po úniku Nikodéma si domácí už v 5. min. málem vsítili vlastní gól. V 17. min. byl faulován na hranici vápna Vaňous, ale přímý kop ústeckému kapitánovi lapil gólman. Ve 20. min. už udeřilo, Nikodém si vyměnil míč s Vaňousem, po levém křídle pronikl do šestnáctky, vrátil míč Vaňousovi, jenž z 10 m nedal gólmanovi šanci – 0:1.

 

I po vedoucím gólu byli hosté aktivnější, ale stačila chvilka nepozornosti před vlastním pokutovým a po nenápadném, tečovaném centru zprava využil rotaci míče Telnar, jehož hlavička doplachtila za záda Krátkého – 1:1. Po této komplikaci se ještě několikrát bez úspěchu prokličkoval do vápna Nikodém, neujal se ani další přímý kop Vaňouse z hranice vápna. 

Smejkal poslal Ústí do vedení, to už hosté nepustili

Do 2. poločasu vstoupili domácí přeci jen aktivněji, ale protiútoky Jiskry tažené hlavně Nikodémem a Náglem byly nebezpečnější. Výjimkou byla v 63. min. samostatná akce a střela z vápna těsně vedle v podání domácího Ježdíka. Návrat výborné formy potvrdil také kapitán týmu Vaňous. V 67. min. obral těsně za půlkou o míč obránce, parádně přenesl hru přes celé hřiště na volného čerstvého Smejkala, ten se ve vápně elegantně zbavil obránce a nechytatelnou ránou na zadní tyč vrátil Jiskře vedení – 1:2.

 

Krátce na to nejlepší hráč zápasu Nikodém provětral na levém křídle obranu, od zadní lajny přesně našel nabíhajícího Součka a jeho hlavička z 10 m málem protrhla síť – 1:3. Gól jak z anglické ligy definitivně odpor soupeře zlomil. Snaha o snížení otvírala obranu a toho v 83. min. využil další střídající hráč Kukla, po jehož přesném centru si na penaltě Nágl na prsou ztlumil míč a přesnou střelou k tyči zvýšil na konečných 1:4. Domácí se v závěru snažili snížit porážku, ale výtečně pracující obrana jim mnoho nedovolila.

 

AUTOR: JAN SKÁCEL



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý (trenér): "Vstup do utkání se nám vydařil, vedli jsme 1:0. Pak soupeř začal hrát aktivněji, srovnal. Druhá půle byla vyrovnaná, šance měl i soupeř. Utkání jsme ale rozhodli v náš prospěch, předvedli jsme dobrý výkon a bylo z toho asi zasloužené vítězství. Hráčem zápasu byl levý záložník Nikodem."



Sestavy


SK Benešov
A. Mezhiev [-] - M. Ngimbi [-] , J. Neuberg [-] , P. Ježdík [-] (74. I. Hrebeniuk [-] ) , Z. Vrňák [-] , D. Filip [-] - L. Balata [-] , D. Farkaš [-] (80. V. Balata [-] ) , M. Bohata [-] , M. Rataj [-] - M. Telnar [-] (86. P. Hampl [-] )


ŽK: 12. D. Farkaš , 18. J. Neuberg , 25. P. Ježdík - 62. P. Falta .
Hráči zápasu: J. Nikodem .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - URBAN Michal, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.