Jiskra Křelovice fotbalově vyučovala


Branky


10. P. Mazák , 19. L. Kyprý (p.) , 31. P. Kříž , 41. P. Vacín , 51. P. Mazák , 57. J. Gengel , 77. J. Nohel , 88. P. Kříž , 89. P. Mazák - 72. M. Adam
0

Heřmanka přijela ve třetím jarním kole do Křelovic a po debaklu 0:10, který utrpěla v 15. kole přišel další.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle a zase rozhodnuto

Předposlední Heřmanova Huť přijela na hřiště čtvrtých Křelovic v rámci 16. kola okresního přeboru. Heřmanka si na jaře do tabulky připsala dvě prohry, z toho ta z minulého kola skončila dvouciferným rozdílem. Celkové jarní skóre 1:13 a vidina sestupu do třetí třídy. Určitě bylo co zlepšovat, jenže za své to vše vzalo už v 10. minutě, kdy Patrik Mazák rozjásal sedmdesátku věrných fanoušků, kteří se přišli na toto utkání podívat. Křelovičtí vykročili dosti rázně za třetí jarní výhrou a to potvrdil v 19. minutě Luděk Kyprý, který dostal důvěru zahrávat pokutový kop. Po půlhodině hry navýšil skóre zápasu Patrik Kříž a deset minut poté, čtvrtý kousek domácích připsal Petr Vacín.

Křelovice pokračují v demolici

Po jednoznačné a na skóre rozhodnuté první půli se obecenstvo dočkalo další branky ještě rychleji než na začátku úvodní části. 51. minuta utkání Patrik Mazák přidává svojí druhou branku v zápase a zvyšuje na 5:0. O šest minut později Jiří Gengel přidává šestý gól. Čestného úspěchu se dočkali i hosté. Jediný střelec dosavadního průběhu jara v dresu Heřmanky Miroslav Adam přidal svůj druhý jarní gól a snížil na 1:6 z pohledu hostí. Poslední čtvrthodina přinesla ještě další tři branky. V 77. minutě přidal Jakub Nohel sedmý zářez domácích. Dvě minuty před vypršením devadesátky navýšil ještě Patrik Kříž a o necelých šedesát vteřin poté dal výsledku konečnou podobu Patrik Mazák, který tím završil své třígólové představení. Křelovičtí se touto výhrou posunuli na bronzovou příčku v tabulce a na jaře zatím zůstávají stoprocentní. Pro Heřmanku přineslo druhé venkovní utkání za sebou druhý debakl, tentokráte 1:9 a to znamená, že čekání na bodový zisk se musí zase o týden odložit.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Václav Votík - trenér: Měli jsme hrozné množství šancí, kdyby jsme netrefovali tyče a břevna, tak jsme mohli dát ještě více gólů.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - HÁJEK Karel (N), PÁLEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.