2:1
(1:0)
87. P. Dao
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:1
(1:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

14.05.2017 16:30

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kobeřice získaly důležité tři body


Branky


0

Ke šlágrům víkendového kola moravskoslezského krajského přeboru bezesporu patřilo derby mezi Kobeřicemi a Hájem ve Slezsku. Hlavně domácí družina nebrala zápas na lehkou váhu, protože se v soutěži snaží mermomocí zachránit. Po kvalitním výkonu skutečně ukořistila všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svěřenci trenéra Kamráda se od začátku do svého soupeře s chutí zakousli. Dalekonosný projektil z dílny Pavlíčka ještě nemohl nikoho vylekat, ale situace z 10. minuty už zaváněla první brankou. Po dlouhém pasu Žmolíka přetlačil Jan Oberherr ve vápně Malcharka a Šimeček nechal zblízka vyniknout hostujícího gólmana Hladkého. Háječtí litovali zejména 31. minuty. To Janíček poslal do úniku Daa, který centroval do šestnáctky, kde promáchl Továrek a za ním stojící Lampa neprorazil defenzivní val soupeře. Následoval roh hostů, po němž ovšem domácí přešli do rychlého protiútoku. Přes Petra Stuchlíka a Šimečka se dostal k míči Kryštof a nekompromisně napnul síť – 1:0. Tečku za úvodním dějstvím potom udělala nepřesná rána africké akvizice Daa.

 

Rovněž po přestávce kralovaly na trávníku Kobeřice, jenže pokusy Petra Stuchlíka a Šimečka letěly mimo tři tyče. Až v 69. minutě se vydal na útočný výlet Pavlíček, který ještě vylepšil celou akci nesobeckým pasem na Jana Oberherra a ten si věděl rady – 2:0. Háječtí reagovali nepřesnou hlavičkou Továrka. Na opačné straně se po rohu Žmolíka pověsil do vzduchu René Wirth a hosté odklízeli balon z brankové čáry. Mírné drama pak způsobil Dao, když se prohnal kolem stopera Janíka a učebnicovým hokejovým blafákem obelstil i gólmana Stříbného – 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí mužstva, pro regionopavsko): Získali jsme velmi důležité tři body. Vyhrát jsme si sice zasloužili, ale naše obrana musela být pořád ve střehu. Hosté totiž měli nesmírně nebezpečné brejky.

TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj (asistent trenéra): Byl to divný zápas. Působili jsme docela odevzdaným dojmem. Vůbec se mi to nelíbilo. Domácí se více rvali o výsledek a navíc dokázali trestat naše chyby.

Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
J. Stříbný [-] - D. Žmolík [-] , J. Oberherr [-] , D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] (83. R. Stuchlík [-] ) , A. Kubný [-] (74. D. Boček [-] ) , P. Stuchlík [-] (89. J. Čujek [-] ) , R. Wirth [-] , R. Wirth [-] , L. Pavlíček [-] , A. Šimeček [-]

TJ Háj ve Slezsku
P. Hladký [-] - R. Štefek [-] , I. Janíček [-] (73. Š. Blažej [-] ) , P. Dao [-] , J. Lampa [-] (70. L. Komárek [-] ) , M. Vyležík [-] , O. Matěj [-] , T. Trupl [-] (29. P. Konvička [-] ) , L. Malcharek [-] , R. Kolig [-] , Š. Továrek [-]

ŽK: 63. J. Oberherr - 39. M. Vyležík .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: VIŠČOR Michael - LUKAŠÍK Petr, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.