2:1
(2:0)
65. A. Tabara (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 16:30

22.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva FC TVD Slavičín s Tomášem Švachem v brance udolala na hrádecké umělce Admiru Hulín


Branky


16. L. Žáček , 44. L. Žáček - 65. A. Tabara (p.)
0

Ve Slavičíně je hřiště v rekonstrukci a tak místní rezerva odehraje zbytek utkání v jarní části na hrádecké umělce. Utkání s Hulínem se hrálo netradičně v sobotním odpoledni a tak z kádru A týmu se v sestavě objevili Adam Baroš s Michalem Švachem ml. a v brance překvapivě stoper divizního A týmu Tomáš Švach. Hosté z Hulína před utkáním avizovali problém se složením kádru, nakonec do Slavičína přijeli v solidní sestavě a málem zde i zabodovali. Domácí rezervě vyšla na jedničku první půle, kdy se dvakrát trefil kanonýr Libor Žáček. Hosté ve druhé půli snížili z penalty Tabarou na jednobrankový rozdíl a utkání ještě zdramatizovali. Konec utkání si už Slavičín uhlídal a bere z duelu s Admirou tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali v první půli vstřelit dvě branky

Slavičín má hřiště v rekonstrukci, A tým hraje svá divizní utkání v Pitíně a ostatní celky odehrají zbytek jarní části na hrádecké umělce, kde už je vybudováno kompletní zázemí včetně malé tribuny. Slavičínská rezerva na umělé trávě prodělala celou zimní přípravu a je na tento povrch zvyklá. Hosté přijeli s defenzívní taktivou a zejména v první půli toho dopředu moc nepředvedli. ,,V první půli jsme měli jasnou převahu. Vypracovali jsme si několik šancí a po proměnění jedné z nich se dostali do vedení. Těsně před odchodem do kabin zvyšoval opět Libor Žáček na 2:0. Druhý poločas jsme začali vlažněji, čehož hosté využili a snížili na 2:1. Chvíli to vypadalo na možné drama, ale my jsme vyrovnání nepřipustili a dál kontrolovali hru. Hosté chtěli hrát fotbal, což nám vyhovovalo a myslím, že jsme zaslouženě zvítězili", okomentoval utkání vedoucí slavičínského mužstva Hynek Tlušťák.

Hosté utkání ještě zdramatizovali

"Do utkání jsme první půli poslali spíše defenzivnější sestavu s cílem neinkasovat, ale to nám vydrželo jen do 16. minuty, kdy domácí zblízka dopravili míč do naší sítě a vedli 1:0. I dále byli domácí aktivnější, hlavně po levé straně byli nebezpeční. My jsme poprvé zahrozili v 19. minutě, kdy se dostal do vápna zleva Tabara, předložil míč volnému Karamonovi, ten ale míč špatně trefil a šel vedle. I domácí měli dobré šance, ale Vajda nás podržel. Ve 45. minutě jsme špatně obsadili hráče na vápně, ten si zpracoval a střelou k tyči navýšil vedení domácích na 2:0.
Druhou půli jsme začali aktivněji s výsledkem ještě něco udělat, ale domácí dobře bránili své vedení. Až v 65. minutě se dostal do vápna Tabara, byl faulován a sám penaltu proměnil na 2:1. Poté jsme hru více otevřeli, čímž jsme dali domácím prostor na rychlé brejky. Ty i díky dobrým zákrokům Vajdy neproměnili a jelikož ani nám se již nepodařilo vyrovnat, domácí tři body nakonec uhájili", hodnotí duel na hrádecké umělce činovníci Hulína.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Utkání se hrálo kvůli rekonstrukci hlavního hřiště ve Slavičíně na umělce v Hrádku, na kterou jsme zvyklí a v první půli jsme toho dokonale využili. Hosté utkání ve druhé půli ještě zdramatizovali, ale zaslouženou výhru jsme nakonec uhájili.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: V neděli k nám zavítá zachraňující se Lípa a snad se nám uzdraví někteří hráči, aby jsme mohli postavit silnější sestavu



Sestavy


FC TVD Slavičín B
T. Švach [-] - J. Pekárek [-] (88. M. Jurša [-] ) , T. Kalík [-] , M. Both [-] , D. Sochora [-] , L. Žáček [-] , M. Švach [-] , A. Bartoš [-] (78. J. Neuman [-] ) , R. Bureš [-] , M. Švach [-] , B. Fojtík [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - M. Jurášek [-] , P. Nedbal [-] , J. Miklík [-] (58. J. Horáček [-] ) - J. Šenkyřík [-] , M. Zavadil [-] , P. Janda [-] (78. M. Nedbal [-] ) , A. Tabara [-] , J. Kubo [-] , Z. Prokop [-] - M. Karamon [-]

ŽK: 65. B. Fojtík - 70. M. Karamon , 73. J. Horáček , 86. M. Nedbal .
Hráči zápasu: T. Švach , L. Žáček - A. Tabara .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KÝR František - DOKOUPIL Tomáš, TOMAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku