Rezerva otrokovické Viktorie potvrdila v Němčicích u Holešova roli favorita


Branky


28. L. Křivánek , 78. P. Nevřela (vl.)
0

Řízení utkání v Němčicích u Hlešova se ujala rozhodčí Jarmila Kovářová, která nakonec odpískala dvě branky a také udělila čtyři žluté karty, po dvou na každé straně. Favoritem v utkání byli hráči otrokovické rezervy, kteří stále pronásledují vedoucí Nevšovou. Domácí celek jim však na svém hřiště nedal nic zadarmo a tak hosté museli o tři body hodně zabojovat. To se jim nakonec podařilo a vezou z Němčic u Holešova tříbodovou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení po půlhodině hry

Favoritem v utkání v Němčicích u Holešova byli hráči otrokovické rezervy, kteří stále pronásledují vedoucí Nevšovou a čekají na její další zaváhání. V sestavě otrokovičtí představili několik fluktuantů a třetiligového A týmu a také dvě zahraniční akvizice - Housseiniho Mbaingar Georgese a Sampsona Issaku. Utkání odpískala sudí Jarmila Kovářová, která udělila čtyři žluté karty. Hosté šli do vedení po půlhodině hry, kdy se trefil druhý nejlepší kanonýr soutěže Lukáš Křivánek. Definitivní pojistku výsledku dali otrokovičtí až deset minut před koncem, kdy míč do vlastní branky usměrnil domácí Nevřala. Domácí celek otrokovickým na svém hřiště nedal nic zadarmo a tak hosté museli o tři body hodně zabojovat. To se jim nakonec podařilo a vezou z Němčic u Holešova tříbodovou výhru.

 

 

 

 

 

"Zápas v Němčicích u Holešova byl odehrán na malém hřišti, kde si domací věděli rady a z dobře organizované obrany nám cestu ke třem bodům zkomplikovali. První poločas jsme měli dostatek šancí a o poločase to mohlo být klidně o dva, o tři góly, každopádně poločasový výsledek byl jenom 0:1. Celý zápas domácí fotbalisté  pouze nakopávali dlouhé míče na své útočné hráče, ale to jsme si pohlídali a v závěru přidali šťastný gól, kdy si domácí hráč srazil míč do brány. Připsali jsme si povinné tři body, ale domácí celek nás hodně potrápil a soupeři to zde nebudou mít jednoduché", hodnotí zápas střelec první branky Lukáš Křívanek z otrokovické Viktorie.

 

 

 

 

 

Němčice dokázaly s Otrokovicemi držet krok téměř celý zápas. Hosté dali v prvním poločase gól po krásném pasu po křídle. Domácí měli několik dobrých příležitostí k vyrovnání ještě v prvním poločase, ale žádnou nevyužili. Ve druhém poločase se Němčicím podařilo Otrokovice i zatlačit a dostat pod tlak. Avšak patnáct minut před koncem si po závaru dezorientovaný domácí obránce vykopl míč do vlastní brány na konečných 2:0. Přesto Němčice předvedly s Otrokovicemi sympatický výkon.

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: Výhra v Němčicích u Holešova se nerodila lehce, domácí jsou na své malé hřiště zvyklí a umí na něm hrát svoji jednoduchou hru, naštěstí jsme dali úvodní branku a hrálo se nám lépe. Celý zápas domácí fotbalisté pouze nakopávali dlouhé míče na své útočné hráče, ale to jsme si pohlídali a v závěru přidali šťastný gól, kdy si domácí hráč Nevřala srazil míč do vlastní brány. Máme tři body a to je důležité.



Sestavy


TJ Sokol Němčice
V. Švec [-] - J. Čechák [-] , L. Darebník [-] (88. D. Klesnil [-] ) , P. Nevřela [-] , T. Němec [-] , R. Darebníček [-] (88. R. Jakvíd [-] ) , V. Kříž [-] , D. Holý [-] , S. Kadlec [-] , J. Vojkůvka [-] (13. R. Darebníček [-] ) , L. Lejsek [-]

FC Zlínsko B
J. Škrobánek [-] - M. Ruman [-] , O. Šuranský [-] , J. Gojš [-] , L. Křivánek [-] (88. P. Lendler [-] ) , O. Ponížil [-] , T. Frydrych [-] , T. Kozel [-] (83. A. Hrnčiřík [-] ) , H. Georges [-] , M. Bína [-] , S. Issaka [-]

ŽK: 69. P. Nevřela , 87. S. Kadlec - 57. S. Issaka , 79. M. Bína .
Hráči zápasu: V. Švec - L. Křivánek , O. Šuranský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOVÁŘOVÁ Jarmila - SLOVÁČEK Adam, POSPÍŠILÍKOVÁ Terezie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku