Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 10:15

15.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá v domácím prostředí překvapivě vyhořela s rezervou Slavičína


Branky


0

Na Veselé se hrálo netradičně v nedělním dopoledni, což možná některé hráče domácího týmu zaskočilo. Ti v duelu s rezervou FC TVD Slavičín úplně vyhořeli a utrpěli vysokou porážku. Hosté i bez fluktuantů dokázali nastřílet čtyři branky, za domácí se trefil jediný Manďák a to až za stavu 0:4. Slavičínská rezerva tak ze dvou jarních utkání nasázela devět branek a před sobotním šlágrem kola s Nevšovou se dostala do psychické pohody. Domácí tak musí na duel se Slavičínem co nejrychleji zapomenout a soustředit se na derby v Lípě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přežili šance domácích a pak dvakrát udeřili

 

 

Oběma  nedělním soupeřům vstup do jarních odvet vyšel náramně a očekávalo se vyrovnané utkání, ve kterém byli mírnými favority domácí. "Přitom úvod utkání vůbec nenapovídal tomu, že by to mohlo skončit pro domácí debaklem. Co jsme viděli za stavu 0:0 jako tutovky domácích (15. min. Manďák, po něm 2x Šarman) jsme museli v dalších minutách přehodnotit na pološance, protože ty největší spálili domácí až za stavu 0:1. Nejprve v 31.minutě Šarman (tři kroky před prázdnou bránou  vysoko přestřelil) a v 39. minutě David Dlabaja (ze dvou kroků z první odražený míč napálil jen do gólmana). Nedáš – dostaneš.  Těsně před  odchodem do šaten na poločasovou přestávku vyrobil velkou hrubku Jaroslav Červenka, když nedůraznou malou domů namazal soupeři. Podobnou chybu vyrobil těsně po přestávce i druhý bek domácích a o osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto", viděl úvodní dějství domácí sekretář Zdeněk Kučera.


 

 

"Ve druhém jarním mistrovském utkání jsme zajížděli na horkou půdu sousedního týmu v tabulce do Veselé. Opět jsme nemohli počítat s hráči „áčka“, které hrálo ve stejný čas, ale tým jsme mohli doplnit dorostenci, kteří sehráli své utkání v sobotu. Až na změnu v brance jsme nastoupili ve stejné sestavě, která se opět osvědčila. Utkání se pro nás zpočátku nevyvíjelo moc dobře, jelikož domácí Veselá nastoupila velmi zostra a hned v úvodu několikrát zahrozila nebezpečnými útoky režírovanými výborným Dujkou. My jsme se jen bránili a jen díky výborně chytajícímu Marcaníkovi a střelecké smůle domacích zůstával stav bez branek. Hra se postupně začala vyrovnávat a ve 30. min. se nám podařilo Žáčkem dostat do vedení. Domácí znejistěli a my jsme postupně mohli převzít iniciativu. Navíc se nám mladým Michalem Švachem podařilo těsně před půlí vstřelit druhý gól, a to soupeře zlomilo", hodnotí první půli trenér hostí Jiří Váňa.

Slavičané přidali další dvě trefy a domácí se již nezmohli na odpověď

 

"Proč byly výkony Veselé v prvních dvou kolech jako noc a den? Jednak nám nesvědčí role favorita. Více se nám daří v utkáních, kde relativně nemáme co ztratit. A nemalou měrou se na rozdílu ve výkonu podílely i dvě vynucené změny v defenzivě. Tentokrát citelně chyběli  Tomáš Divoký a David Sokol. Nicméně o vysoké porážce Veselé v 15. kole rozhodly především individuální chyby domácích v kombinaci s běhavou  záložní řadou Slavičína s vysokou produktivitou hostů v koncovce", smutní Zdeněk Kučera.  Domácí ale nezopakovali brilantní výkon z Hulína a individuálními chybami v ofenzívě a později i v defenzivě dali možnost Slavičínu  vyniknout a ten nabídnuté šance bezpečně využil v postupné navyšování  skóre až na 0:4 již v 56. minutě.  Domácí dokázali odpovědět čestným úspěchem Romanem Manďákem až v 60. minutě.

 

 

"Do druhé půle jsme nastoupili se snahou o útočnou hru, což nám navíc umožnilo ofenzivní pojetí domácích a tak jsme hned ve 48. min. šli do tříbrankového vedení po úniku Bartoše a v 56. min. přidal svou druhou branku Žáček a zvýšil tak na 4:0. Nicméně domácí byli stále velmi aktivní, snížili na 1:4 a vytvořili si několik příležitostí, které však likvidovala naše obrana. V poklidném závěru jsme prostřídali mladé naděje, kteří v žádném případě nezklamali a dovedli jsme tak zápas do vítězství", spokojeně dodává slavičínský trenér.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Na dnešní utkání musíme všichni hlavně rychle zapomenout. To co v něm bylo ze strany Veselé dobře, toho bylo opravdu minimum. Musíme se vrátit k poctivé hře srdcem a vyvarovat se zbytečných individuálních chyb. Čekají nás nyní v řadě tři místní derby (Lípa, Lužkovice, Příluky) a vše se soupeři, kteří ještě nemají zdaleka klid od záchranářských prací a budou proto bojovat o každý bod. Proto i náš výkon musí být 100%, abychom měli nárok uspět.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Věděli jsme, že utkání bude pro nás opět velmi těžké a to se potvrdilo především v úvodu utkání, kdy jsme měli i kus štěstí. Poctivou hrou jsme si však vytvořili šance, ve kterých jsme opět byli velmi produktivní a tak zaslouženě vezeme z Veselé 3 body. Všem klukům patří moc velký dík.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - R. Manďák [-] , T. Pavel [-] , M. Šumšal [-] (73. M. Dlabaja [-] ) , M. Odstrčilík [-] , D. Šarman [-] , J. Červenka [-] , D. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] , M. Bodlák [-] (65. T. Večeřa [-] ) , T. Dujka [-] (46. M. Dlouhý [-] )

FC TVD Slavičín B
M. Marcaník [-] - T. Kalík [-] , M. Both [-] , D. Sochora [-] , M. Fojtů [-] (76. J. Pekárek [-] ) , L. Žáček [-] (88. L. Zámečník [-] ) , M. Švach [-] , A. Bartoš [-] (70. O. Šebák [-] ) , R. Bureš [-] , M. Švach [-] (66. L. Zámečník [-] ) , B. Fojtík [-]

ŽK: 41. T. Dujka - 80. B. Fojtík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KÝR František - BLAŽEK Vladimír, GARGULÁK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku