Posílená rezerva otrokovické Viktorie skolila lídra tabulky z Nevšové


Branky


0

Magnet kola se hrál tentokrát na umělé trávě Na Trávníku, na kterou jsou hráči Viktorie zvyklí a také toho náležitě využili. Domácí celek posílilo několik fluktuantů z třetiligového A týmu, kteří měli v nohách dopolední utkání s rezervou Slovácka. Nevšová v první půli tahala za kratší konec a domácí celek dokázal dvakrát skórovat. Hosté ve druhém dějství utkání ještě zdramatizovali, ale závěr patřil Viktorii. Ta přidala další branky a připsala si zaslouženou výhru a snížila náskok Nevšové v tabulce na tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali v první půli vstřelit dvě branky

Očekáváný souboj dvou vedoucích týmů se odehrál na umělé trávě na otrokovickém sídlišti Trávník a nakonec to byla pro domácí dobrá volba. Domácí celek posílilo několik fluktuantů z třetiligového A týmu, kteří měli v nohách dopolední utkání s rezervou Slovácka. Ferko odehral na Slovácku poločas a Ponížil šel do hry v průběhu druhé půle. Nevšová v první půli tahala za kratší konec a domácí celek dokázal dvakrát skórovat. "Zápas jsme začali svižně, ovšem první průnik do pokutového území se minul účinkem, poté domácí převzali iniciativu hry a nastřelili tyčku a byli stále aktivnější. Zejména ve středu pole jsme nebyli schopni udržet míč a aktivní soupeř toho dokázal využít. Do poločasu se trefili fotbalisté Viktorie hned dvakrát, my jsme si šanci vytvořit nedokázali", hodnotí úvodní dějství nevšovští na svém webu. Do kabin se tak odcházelo za stavu 2:0 pro domácí, kteří kontrolovali hru a přehrávali hosty především ve středu hřiště. Nevšová byla vývojem utkání zaskočena a trenér Durďa musel o půli zvýšit hlas. 

Domácí Křivánek zkompletoval v utkání hattrick

Ve druhé půli se dal očekávat zvýšený tlak Nevšové, která ještě chtěla se zápasem něco udělat. "Druhý poločas, až na jeden odražený balon po našem rohovém kopu v soupeřově vápně, kdy jsme dostali z brejku jediného góla, byl prakticky bezchybný a zaslouženě jsme vyhráli rozdílem třídy 5:1. Po celý zápas jsme hosty jasně přehrávali. Jde vidět, že jakmile hráči Nevšové nemají své malé hřiště, na které jsou zvyklí, tak mají velké problémy", viděl průběh utkání autor hattricku Lukáš Křivánek.

 

 

"Druhá půle začala naším tlakem a vůlí zápas zdramatizovat. Dokázali jsme vstřelit branku, kdy Vašek Tomšů přehodil vyběhnutého gólmana hostů a soupeř znejistěl. Začal chybovat a my si vytvořili tlak. Při rohovém kopu zahrál soupeř ve vápně rukou, ale pomezní rozhodčí tuto situaci viděl jinak. I nadále jsme měli blízko k vyrovnání, trefili spojnici břevna a tyče, ale nedokázali jsme z tlaku nic vytěžit. Naopak soupeř dokázal využít naší zbytečně otevřené hry a potrestal nás třetí rozhodující brankou. Do konce hry přidala Viktoria Otrokovice ještě dvě branky a zaslouženě v utkání zvítězila", hodnotí druhé dějství nevšovští činovníci.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně, to nám vyšlo.Po 25 -ti minutách hry jsme zaslouženě vedli 2:0 a soupeře do ničeho vážnějšího nepustili. Ve druhé půli hosté snížili, ale vyrovnání jsme nedopustili a v závěru jsme přidali další branky. Zápas okořenila tvrdá hra z obou stran.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Do zápasu jsme vstoupili s respektem a soupeř, posílený zejména na středu hřiště o hráče třetí ligy, toho dokázal ve všech směrech využít. Byl fotbalovější a na širokém hřišti na ÚT Trávník, zaslouženě vyhrál. Je škoda, že když se nám podařilo snížit na 2-1 a znejistit soupeře, jsme zbytečně hru otevřeli a dostali rozhodující třetí branku. Uvidíme, jak si soupeř povede v následujících utkání u soupeřů, kde nebude moct využít své výhody posílit si mužstvo, ale my se musíme nyní soustředit na domácí zápas s Hulínem.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - POSPÍŠIL Štěpán, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku