Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2017 17:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice s přehledem porazily Bohuslavice


Branky


0

Bohuslavice se prosadily, až když Služovice vedly o čtyři branky. Služovice pak vsítily pátou branku, ale poslední slovo opět měli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K úplně poslednímu zápasu sezóny nastoupily Služovice proti Bohuslavicím. Bohuslavice přijely v oslabené sestavě, a proto Služovice byly po celý zápas lepším týmem. V 7. minutě střelu Martina Kremsera chytil brankář Cyrus. Ve 12. minutě centroval Martin Kremser na hlavu svého bratra Vojtěcha, ale ten poslal balón nad. V 18. minutě vypálil Adam Lasák jen těsně vedle hostující tyče. Po dvaceti minutách orazítkoval domácí útočník Vladan Ciminga břevno hostující svatyně. O čtyři minuty později poslal trestný kop Petr Kriebel na hlavu Vladana Cimingy, který poprvé zahýbal s ukazatelem skóre - 1:0. Po půlhodině hry měl vychýlenou mušku služovický Martin Kremser. Ve 34. minutě už ale Martin Kremser zamířil přesně do šibeně hostující branky - 2:0. Ve 35. minutě Adam Lasák v samostatném nájezdu nejdříve trefil brankáře a dorážkou rozezvučel tyč hostující kasy. Ve 40. minutě narýsoval Vladan Ciminga přesnou kolmici na Petra Weczerka, který v pohodě skóroval - 3:0. Těsně před odchodem do kabin ještě Jaroslav Černý nastřelil hostujícího gólmana.

 

Ve druhém poločase se obrázek hry příliš nezměnil. V 54. minutě si svou gólovou radost zopakoval Petr Weczerek, který nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci - 4:0. Bohuslavice se dostaly ke slovu v 59. minutě, když si Daniel Štefek udělal dva domácí obránce,  vnikl do šestnáctky, a prostřelil domácího brankáře - 4:1. O minutu později hlavička Vladana Cimingy mířila pouze do břevna. V 64. minutě hlavičkoval Ciminga opět nepřesně. V 69. minutě Vladan Ciminga uvolnil Tomasze Boreckeho, ale ten pálil pouze pánubohu do oken. V 74. minutě přistál centr Petra Kriebela na hlavě Martina Kremsera, který poslal míč do břevna a Vladan Ciminga ho vrátil do brány - 5:1. Poslední slovo patřilo osm minut před koncem zápasu hostům, když Daniel Štefek se zmocnil míče, prošel přes dva hráče a z hranice šestnáctky napálil balón do sítě - 5:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Byl to pohodový zápas, měli jsme převahu nedali jsme spoustu šancí, naše výhra je zasloužená.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Nastoupili jsme ve značené okleštěné sestavě a podle toho také zápas vypadal. Domácí měli převahu, byli lepším týmem a vyhráli poprávu.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - J. Polák [-] , P. Kriebel [-] , J. Knura [-] , A. Ciminga [-] - A. Lasák [-] , V. Kremser [-] (55. T. Borecki [-] ) , M. Kremser [-] - P. Weczerek [-] , J. Černý [-] , V. Ciminga [-] -

SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - D. Vitásek [-] (78. L. Piskoř [-] ) , O. Mika [-] , T. Král [-] , P. Štefek [-] , V. Mička [-] , D. Štefek [-] , R. Kocián [-] , A. Barč [-] , T. Hruška [-] , F. Hrubý [-]

ŽK: 26. J. Polák , 70. A. Ciminga - 57. R. Kocián .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRETSCH Adam - MATONOHA Petr (N), GOGA Vladan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.