4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 14:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová se s Lázněmi nejdřív trápila, ale ve druhé půli duel snadno rozsekla


Branky


63. M. Samek , 73. M. Samek , 78. V. Samek , 88. M. Foltas
0

Tisová byla v souboji s Lázněmi jasným favoritem, ale dlouho se jí nedařilo vstřelit první klíčovou branku. Slabší Lázně se tak i přes to velice dlouho drželi ve hře. Ve druhé půli už to ale Zetoru vyšlo, Tisová pak mohla hrát s klidem, Lázně odpadly a nakoenc byl výsledek jednoznačný, 4:0. Tisová setak zhruba na půl hodiny v tabulce přiblíží lídrovi, ale na jeho hřišti je už po půli v podstatě rozhodnuto, a tak rozdíl mezi Tisovou a ním nakonec po neděli zůstane na čtyřech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branky i přes šance

Lázně sice nepřijeli v nejsilnější možné sestavě a neposílili o hráče svého souběžně hrajícího A-týmu, ale i tak dokázaly Tisové dobře vzdorovat. Domácí hráli zpočátku opatrněji a nikam se netlačili, každou chvílí se ale více a více osmělovali, až se jim postupně podařilo vystavovat Lázně celkem po tlak. Tisová si vytvářela šancí celkem dost, i když hostující defenziva toho ještě dokázal hodně zastavit, ani to ale Tisové nestačilo. Lázně tak zůstaly ve hře až do konce první půle po níž stále pratil nerozhodný bezbrankový stav.

Samek odrazil Tisovou k pohodlné výhře

Ani ve druhé půli se Tisové proti trpělivě bránícímu souepři dlouho nedařilo. Několik šancí si sice domácí opět vytvořili, ale stále se jim nedařilo vsítit klíčový zásah, který by mohl rozhodnout. Pak to ale přišlo. Ve třiašedesáté minutě se do balónu opřel Maksym Samek a Tisová vedla. To byla pro Lázně velmi krutá rána, na níž hosté reagovat nedokázali. A když Maksym Samek o deset minut vsítil znovu, bylo rozhodnuto. Lázně odpadly a Tisová si s klidem hrála svou hru. A bez problémů přidávala další branky. Nejdřív se trefil Volodymyr Samek a v posledních minutách zvýšil ještě také střídající Michal Foltas. Nakoenc z toho tedy byla celková výhra 4:0, která určitě neodpovádá tomu, jak se celý zápas vyvýjel. Lázně se dlouho sympaticky držely.



Ohlasy k zápasu


TJ Zetor Tisová
Zetor Tisová: Tisová se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - V. Pryvrattskyi [-] , P. Gabčo [-] (75. R. Radocha [-] ) , I. Balash [-] , E. Šály [-] , V. Samek [-] , T. Kozák [-] , M. Samek [-] , I. Mykhailovskiy [-] (60. M. Foltas [-] ) , D. Fitsek [-] , O. Šebor [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Founě [-] , J. Píha [-] , O. Nuhlíček [-] , V. Kolář [-] - M. Zábranský [-] , R. Zabloudil [-] , K. Seknička ml. [-] - J. Míšek [-] , J. Zábranský [-] - R. Mašín [-]

ŽK: 70. I. Balash - 82. R. Mašín .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Valenta Martin - VELICH Josef (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.