Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka zvládla zkušeně souboj s Halží, rozhodla jej v první půli


0

Halže mohla na hřišti Studánky jedině překvapit, ale od začátku zkrátka tahala za kratší konec a vůbec se jí nedařilo. Dynamo zápas zkušeně režírovalo a vše zvládalo podle představ. Už v první půli soupeře dostala ze hry třemi zásahy a pak už si zápas jen v poklidu hlídala. Nakonec vyhrála v poměru 6:1 a nakonec může slavit zasloužené tři body. Halže odjíždí s prázdnou a musí se soustředit na další zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánka rozhodla už v první půli

Favorizované Ddynamo hrálo od začátku velmi zodpovědně. Zkušeně bránilo, dávalo si pozor na nebezpečné nákopy na Mrenku, kterému nedali ani kousek prostoru. A od dobré obrany se pak postupně propracovávalo Dynamo do šancí. Soupře přehrávalo a už ve třinácté minutě mu pak zajistil vedení kanonýr Josef Vyšňovský. První branka do té doby disciplinovanou a sympaticky bojující Halži dost rozhodila. Studánka to vytušila, přitlačila na pilu a v devatenácté minutě jí vystřelil pohodlné vedení Oldřich Janovec. Studánka pak jen halvně v poklidu držela balón, soupeři téměř nic nedovolila až na některé drobnější šance, a tak zápas plynul dál. Zdálo se, že už se nic měnit v první půli nebude, ale pak se do balónu opřel Libor Novák, který tak gólem do kabin ve čtyřiačtyřicáté minutě potrestal předčasné polevení hostů. Po první půli tak bylo rozhodnuto.

Halže se vzepřela a zabojovala o zdramatizování

Studánka soupeře na začátku druhé půle trochu podcenila. Hned na úvod zaspala a Čechie toho dokázala využít. V devětačtyřicáté minutě se prosadil Daniel Karmazin a zdálo se, že Halže bude mít ještě tendence utkání zdramatizovat. Jenže následně se Dynamo zase uklidnilo, začalo hrát svou hru a opět připravilo souepře jak o prostro, tak v podstatě i o balón. Studánka hrála svůj fotbal a Halže se musela podřídit. A podle toho také vypadal další vývoj. Nejdříve zvýšil Josef Vyšňoský a chvíli po něm také Martin Ruda, kdo měl do té doby ještě nějaké pochybnosti, byl o ně v tento moment zaručeně připraven. Zbytek zápas už se jen v poklidu dohrával s tím, že se v závěru podařilo ještě Radku Černému upravit na konečných 6:1. Studánka tak mohla po devadesáti minutách slavit hladké vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Zápas jsem dnes měli suverénně pod kontrolou. Halže spoléhá na to, že má vepředu Mrenku, na kterého to pořád nakopávali. Pak je tam ještě Herout, který umí tvořit hru a byl by v záloze podle mě dost platný a dělal by problémy, ale on hrál v obraně, čímž Halže tento problém vyřešila v podstatě sama za nás. Oni nic nevymysleli. My jsme si akorát na začátku druhé půli vybrali trochu slabší chvilku, ale pak jsme zápas zase dostali pod kontrolu a zaslouženě jsme vyhráli. Dnes jsme se na výhru ani nenadřeli. Bylo to podle mě naše nejjednodušší jarní utkání.

TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - R. Mráz [-] , T. Vlček [-] , L. Novák [-] , D. Lončík [-] - M. Hladík [-] , J. Holý [-] (55. D. Marek [-] ) , P. Kotva [-] (45. R. Černý [-] ) , M. Ruda [-] - O. Janovec [-] (50. J. Hubálek [-] ) , J. Vyšňovský [-] -

TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - M. Matoušek [-] , F. Bedecs [-] , L. Goubej [-] , A. Herout [-] , L. Kormoš [-] , K. Bauer [-] , D. Karmazin [-] , R. Mrenka [-] , L. Kormoš [-] , T. Ježdík [-]

ŽK: 36. P. Kotva , 55. D. Marek - 5. D. Karmazin , 17. A. Herout .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kroupa Jiří - ČERNOVSKÝ Zbyněk (N), BOŽEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.