Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pustověty sehrály s Lubnou vyrovnanou partii


Branky


11. D. Varyš , 15. A. Trejbal , 23. A. Trejbal , 41. D. Varyš , 83. D. Varyš - 7. R. Truksa , 21. R. Truksa , 61. S. Hůla
0

Lubná - V posledním kole soutěžního ročníku 2016/2017 přivítala Lubná na svém hřišti tým Pustovět. Vzhledem k tomu, že Pustověty drží 10. místo v tabulce a během jarní části dokonce řešily otázku záchrany, mohlo se zdát, že půjde o jednoznačný zápas. Opak byl ale pravdou a divácky jistě atraktivní podívaná byla napínavá až do posledních minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bohatý na góly

Oba týmy vlétly do utkání od prvních minut velice dravě a útočně. Z toho také pramenily chyby v obraně na obou stranách a gólová přestřelka během prvních pětadvaceti minut. Skóre otevřel pustovětský kanonýr a hráč posledních dvou kol Truksa, když po dlouhém nákopu již v 7' utekl středem hřiště domácí obraně a neomylně překonal brankáře Pokorného – 0:1.

 

Jen malou chvíli po rozehrání v 11' nastala podobná situace na druhé straně, kdy naopak obranu hostí překonal svou rychlostí D. Varyš a z úhlu trefil branku hlídanou Benešem – 1:1. Velký podíl na další brance měl opět D. Varyš, který neměl problém s uvolněním po pravé straně. Přesným centrem po zemi našel před brankou nabíhajícího Trejbala, který z voleje skóroval a v 15' poslal Lubnou do vedení - 2:1.

 

Lubenské vedení ale netrvalo dlouho a již po šesti minutách se v 21' opět prosadil skvěle hrající Truksa a upravil skóre na pro Pustověty příznivějších - 2:2. Ani Pustověty ale neudržely vedení dlouho a hned z první útočné akce po rozehře ve 23' podruhé překonal Beneše domácí střelec Trejbal a podruhé poslal Lubnou do vedení - 3:2.

 

Po tomto zběsilém úvodu se hra gólově uklidnila, domácí se snažili kombinačně dostat k zakončení, to se jim také několikrát povedlo, ale šance neproměnili. Až v 41' poslal D. Vopat přesný nákop za obranu na nabíhajícího D. Varyše, který opět zužitkoval svou rychlost a navíc pálil přesně, čímž stanovil poločasové skóre - 4:2.

Pustověty šahaly po vyrovnání

Druhý poločas nenabídl především domácím fanouškům příliš pohlednou podívanou. Pustověty byly silnější na míči a především klidná rozehra Knapa a důraz Truksy zaměstnávaly domácí obranu. Tento nápor vyústil v 61' v gól Hůly, který tak přiblížil hosty k vyrovnanému výsledku – 4:3.

 

Chuť Pustovětských tímto snížením ještě narostla a Lubná měla problém s udržením míče na polovině soupeře. Několik nebezpečných akcí Pustovět tak skončilo střelou mimo branku, nebo si s nimi poradil domácí brankář Pokorný. I domácí se dostali do několika brankových příležitostí, kdy gólový účet uzavřel po závaru ve vápně D. Varyš, který se nejrychleji zorientoval a zkompletoval tak hattrick – 5:3. Poslední minuty dohrála Lubná s míčem na svých kopačkách a závěrečný zápas tak dovedla před domácím publikem k úspěšnému konci.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat - trenér: ,,Další velice těžký zápas s velice kvalitním soupeřem, který nás druhý poločas přehrával. Celou letošní sezonu jsem se vyvaroval jakýchkoliv komentářů směrem k rozhodčím, ale tentokrát to poruším a musím konstatovat, že hlavní rozhodčí měl včera, v prvním poločase, dva různé metry na posuzování zákroků z naší strany a u hostů, kdy nám rozdal za několik minut několik žlutých karet a hostům za stejné zákroky nic... Což přispělo k velice nervóznímu prvnímu poločasu, a tedy i k pokažení jinak, dle mého názoru, na tuto soutěž, velice dobrému fotbalu."




Sestavy


TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - L. Brabec [-] , L. Klik [-] , Z. Vopat [-] , M. Varyš [-] (80. P. Sklenička [-] ) - D. Varyš [-] , D. Vopat [-] , Z. Bok [-] , D. Vorel [-] - R. Henzély [-] (46. J. Šesták [-] ) , A. Trejbal [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - L. Bureš [-] (87. A. Bičovský [-] ) , J. Škranc [-] , V. Bičovský [-] (80. R. Mucha [-] ) , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , S. Hůla [-] , M. Sharankevych [-] , P. Hovorka [-]

ŽK: 4. L. Brabec , 10. Z. Vopat , 13. M. Varyš , 78. A. Trejbal - 43. M. Šimon , 58. R. Truksa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUČERA Jiří - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.