1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 13:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bojovný zápas zvládla lépe Sýkořice


Branky


0

Pavlíkov - Za deštivého sobotního odpoledne přivítal Pavlíkov na svém hřišti hostující tým ze Sýkořice. Zápas plný soubojů a neproměněných šancí. Výsledkem je výhra hostujícího týmu, za který se dvakrát trefil Kovařík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

Úvod utkání nabídl hlavní dění na polovině domácího týmu, kdy měli hosté mírnější převahu, ale žádná šance z toho nebyla. Prvním náznakem byl v 8' centr domácího Bureše na druhé straně, který pouze prolétl vápnem. O pár minut později se prezentoval střelou z 30 metrů Koc, ale ta mířila jen do připravených rukavic Růžičky.

 

Ve 15' přišla první vážnější šance Sýkořic po centru, který našel Lince, ale ten balon ideálně netrefil a z následné dorážky Richtera také nic nebylo. Krátce poté opět šance posledně jmenovaného, ale střela mu opět nesedla.

 

60 sekund poté se už hosté radovali. K míči se dostal kanonýr Sýkořice Kovařík a samostatný únik od půli hřiště zakončil obstřelením Melče - 0:1. V dalších minutách se hrálo mezi vápny a na obou stranách bylo k vidění pár nepřesností v kombinaci. To trvalo ale jen do 30' a vyrovnávací branky Kříže, který dostal balon za obranu, jeden z bránících hráčů promáchl a Kříž postupoval ze strany sám na Růžičku, kterého překonal střelou mezi nohy - 1:1.

 

Po půl hodině hry byla k vidění šance hostů, když se jeden z útočících hráčů hnal za balonem za doprovodu bránícího Nováka, který mu situaci značně znepříjemnil a následnou střelu mezi nohy dokázal Melč vyrazit. Krátce před poločasem podobný scénář, akce hostů ze strany a následné zakončení pod nohy, se kterým si Melč poradil stejně jako v předešlé situaci. Do kabin se tedy ocházelo za nerozhodného stavu.

Opatrný začátek

Druhá půle nenabídla v první čtvrthodině nic zvláštního. Hra se odvíjela mezi vápny bez vážnější šance. Ta první přišla v 63' po nahrávce Kříže pod sebe na Zikmunda a jeho následná střela nechala vyniknout Růžičku, který ji výborně vyrazil na roh, se kterým si taktéž následně poradil. Tlak domácího celku nabíral na obrátkách.

 

Na další šanci příchozí diváci nemuseli dlouho čekat. Krátce po úvodní šanci přišel centr na dobře postaveného O. Gebharta, kterému ale chyběli centimetry k zasažení míče. Následně poté se tentýž hráč odhodlal ke střele zpoza vápna, ale golman s klidem chytil.

 

Po sérii šancí Pavlíkova se dostali hosté k dlouhému nákopu za obranu, kde pomezní rozhodčí dobře zareagoval a nechal hru dále pokračovat. Za balonem se řítil hráč z druhé vlny, ale Melč stačil na poslední chvíli zasáhnout.

 

V 79' se měnilo skóre a to ve prospěch hostujícího týmu. Opět balon za obranu, domácí defenziva chybně hru nepřerušila a Kovařík se řítil ze strany sám na Melče, kterého překonal střelou na přední tyč - 1:2. Minutu po gólovém okamžiku měl Pavlíkov k dispozici přímý kop z dobré vzdálenosti, ale Brož nastřelil pouze zeď.

 

Záverečný tlak domácích a závar ve vápně šanci nepřinesl. Naopak hosté měli ještě dvě zajímavé příležitosti. Po úniku zakončující hráč trefil pouze Melče a druhá šance přišla pár vteřin před koncem, když se hosté probíjeli do vápna, přišel penaltový zákrok, který se ale nepískal a následná střela skončila pouze na tyči.

 

Po bojovném zápase, který byl plný šancí a občasných tvrdších zákroků, si hosté ze Sýkořice odvážejí cenné 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Martin Brož: ,,Je to škoda, dostali jsme gól před koncem utkání. Měli jsme hodně nepřesných přihrávek a doplatili jsme na neproměněné šance."

Sokol Sýkořice
Petr Kovařík - trenér: ,,Domácí zvládli takticky dobře zápas, je to mladý tým. Nás styl na brejky a dlouhé balony na Kovaříka se nám vyplatil, když dal dvě branky. Do poslední chvíle to byl vyrovnaný a bojovný zápas. Kdyby domácí přidali ještě jeden gól, vyhráli by oni."



Sestavy


SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - J. Koc [-] , A. Bureš [-] , M. Škrlant [-] , K. Zikmund [-] , O. Gebhart [-] , V. Mašek [-] , K. Novák [-] , T. Peroutka [-] , M. Brož [-] , L. Kříž [-]

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - P. Richter [-] , P. Kovařík [-] , M. Hříbal [-] , P. Linc [-] , J. Mutinský [-] , Z. Klíč [-] , M. Linc [-] , J. Šulc [-] , L. Voráček [-] , M. Šnobl [-]

ŽK: 20. J. Koc , 56. T. Peroutka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.