Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

7x hurá! Lubná veze 3 body z Čisté


Branky


58. P. Bedenk - 10. A. Trejbal , 15. D. Vopat , 51. J. Šesták , 68. L. Klik , 79. D. Varyš , 88. D. Varyš , 90. D. Varyš
0

Čistá - První jarní kolo přivítala Čistá na své domácí půdě lubenský Baník, který do tohoto zápasu vstupoval jako favorit. Lubná roli favorita potvrdila a do sítě domácích nastřílela celkem 7 branek! Hattrickem se na výsledku podílel Dominik Varyš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Baníku

Lubná začala od první minuty velice aktivně a od začátku napadala domácí rozehrávku. Dařilo se jí odebírat domácím míče ve středu hřiště a svojí aktivitou dosáhla první branky, když se v 10' trefil Trejbal - 0:1. Aktivní hra hostů pokračovala i nadále. V 15' skóroval Vopat pěknou střelou zpoza šestnáctky - 0:2.

 

Dvoubrankové vedení hosty trochu ukolébalo a do konce poločasu již nebyli brankově produktivní, naopak jejich aktivita ustala a domácím se dařilo přerušovat lubenskou rozehrávku. Před poločasem ještě zahrozil domácí Souček, který doposud oblékal dres Lubné, pěknou střelou, kterou ale brankář Pokorný skvělým zákrokem vytěsnil mimo tři tyče.

Druhý poločas nabídl 6 gólů

Druhá půle opět začala velice aktivně ze strany hostů, kteří se snažili rychlou kombinací přes hřiště pojistit skóre na tříbrankové vedení. V 51' vzala snaha hostů za své, když Šesták překonal Kratochvíla umístěnou střelou po zemi - 0:3. V následujících minutách byla hra zcela v rukou Lubné a domácí se nedokázali udržet na balonu. Ojedinělý brejk, který vzešel ze situace, kdy Lubenští útočili a byli vytaženi na půlce soupeře proměnil v 58' Bedenk - 1:3.

 

Po obdrženém gólu se hosté snažili ještě více držet balon a kombinovat. Další gól přidal v 68' kapitán Baníku Klik, když se snažil z vlastní poloviny přehodit domácí obranu a připravit tak šanci pro Trejbala. Míč se ale zatočil směrem na domácí branku, kde ho brankář Čisté Kratochvíl tak trochu podcenil, Trejbal svedl souboj s domácím obráncem, který se tak nedostal k odkopu a míč tak doletěl až do domácí branky – 1:4.

 

Po tomto šťastném gólu přestala Čistá stačit i fyzicky a zápas se dohrával plně v rukou Lubné. Na konci druhé půle úřadoval střelec Varyš, který v 79', 88' a nakonec s dopomocí domácího obránce ještě v 90' překonal domácího brankáře a hattrickem tak navýšil skóre na konečných 1:7.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Adam Trejbal: ,,Do první půle jsme nastoupili lépe než domácí. Po 15 minutách jsme měli dvoubrankový náskok, ale po druhé brance jsme se nemohli dostat na polovinu soupeře a přidat další branky. Naopak soupeř držel více balón na svých kopačkách a dokázal si vytvořit i pár šancí. Druhá půle se už odehrávala v naší režii, kdy jsme téměř nepustili soupeře do šance, i když se mu podařilo dát gól."



Sestavy


TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - J. Švarc [-] , M. Blecha [-] (55. R. Stárek [-] ) , M. Fidler [-] , P. Bedenk [-] , J. Votroubek [-] (41. P. Ouřada [-] ) , P. Souček [-] , M. Plincner [-] , P. Kašpar [-] , M. Jopa [-] , R. Votroubek [-]

TJ Baník Lubná
M. Pokorný [-] - L. Klik [-] , L. Brabec [-] , D. Vorel [-] , R. Sedlák [-] - D. Varyš [-] , Z. Bok [-] , R. Henzély [-] , D. Vopat [-] - A. Trejbal [-] , J. Šesták [-] (68. J. Šesták [-] )

ŽK: 22. R. Henzély , 50. L. Brabec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - GEBOUSKÝ František (N), TREJBAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.