3:1
(1:1)
14. P. Holeček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 10:00

24.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olympie porazila Kněževes! Číhař zaznamenal hattrick


Branky


37. J. Číhař , 73. J. Číhař (p.) , 80. J. Číhař - 14. P. Holeček (p.)
0

Rakovník - Tento zápas byl největším lákadlem 24. kola rakovnického OP. Souboj o nejvyšší pozice čekal domácí Olympii a hostující Kněževes. Před zápasem byla Kněževes první a na domácí měla náskok čtyř bodů. Pokud chce Olympie soutěž opravdu vyhrát, musela by v tomto utkání zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle

Od začátku zápasu byl k vidění pohledný zápas, kde si fanoušci přišli na své. Hrálo se nahoru dolů a zápas měl opravdu kvalitu hodnou souboji nejkvalitnějších týmů soutěže. Do vedení šla ve 14' Kněževes, když si domácí Němec nešťastně nastřelil ve vápně ruku a následnou penaltu proměnil Holeček - 0:1. Olympii podržel výbornými zákroky Šíma, který držel naděje rakovnického celku na vyrovnání.

 

Toho se také Olympie dočkala! Ve 37' se dostal k míči kanonýr domácích Číhař a vyrovnal - 1:1. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

Šíma a Číhař základem úspěchu

Druhý poločas začal vyrovnanou hrou obou mužstev. Kněževes se dostávala do šancí, se kterými si ale poradila buď domácí defenziva v čele s výborně chytajícím Šímou nebo útočné snažení ztroskotalo na nepřesnosti hostů. Na gól si museli příchozí diváci počkat až do 73', kdy se probíjel Číhař do vápna a byl nedovoleně zastaven. K následné exekuci pokutového kopu se sám postavil a nemýlil se - 2:1.

 

V 80' to byl opět Číhař, který se dostal k míči a následnou střelou překonal Lennera - 3:1. Olympie si zbytek zápasu pohlídala a připsala si veledůležité tři body.



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Martin Havel: ,,Do zápasu jsme šli s jasným cílem a to byla výhra, kterou bychom se bodově dotáhli na Kněževes. To se nám nakonec povedlo a jsme zase o krok blíže k tomu, abychom soutěž vyhráli. Čekají nás ale ještě dva zápasy, které musíme zvládnout. Chtěl bych také poděkovat správci hřišti na SK, protože hřiště č.2 bylo výborně připraveno, až nadstandartně na poměr II. třídy."

FK Kněževes
Radek Vaníček: ,,Po celý zápas jsme byli tvořivější, vypracovávali si šance nebo jejich náznaky, ale bohužel jsme se nepotkali se štěstím. Olympie potrestala naše chyby, my jejich chyby potrestat nedokázali. Prohra mrzí, takový je občas fotbal."



Sestavy


Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - Z. Špimr [-] (46. R. Topinka [-] ) , M. Kokšál [-] (63. M. Karnafel [-] ) , J. Číhař [-] , D. Asník [-] , S. Rous [-] , B. Koch [-] , J. Ogurek [-] , M. Havel [-] , V. Eck [-] , M. Němec [-] (56. T. Koch [-] )

FK Kněževes
L. Lenner [-] - P. Kollár [-] , M. Večěřa [-] , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] (84. R. Vaníček [-] ) , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] (60. M. Miksa [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , T. Sejpka [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 21. Z. Špimr - 40. T. Sejpka , 51. P. Holeček , 66. P. Čihař , 86. J. Hanych .
Místo: Městský areál SK Rakovník. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brožek Tomáš - VYHNANOVSKÝ Milan, BRDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.