Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodní stavby ztratily výborně rozehraný zápas kvůli zkratu jednoho ze svých hráčů


Branky


0

Zkrat, který předvedl Pavel Porada nejspíše bude stát Vodníky místo v okresním přeboru. Domácí vedli o dvě branky, přesto nakonec odcházeli po prohře ze hřiště se sklopenými hlavami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii domácích

Velmi zajímavá podívaná, spustu branek a nepochopitelný zkrat, který ovlivnil zápas. To vše nabídlo utkání Vodních staveb s Černickým béčkem. První poločas poznal jediného střelce. Je jím Michal Pavlíček. Domácí útočník byl nejprve v 18. minutě na správném místě, kdy se k němu dostal odražený balon a poslal Vodníky do vedení - 1:0. Ve 23. minutě opět Michal už v celkem neřešitelné situaci z úhlu zkusil štěstí a míč poslal na bránu Černic a podruhé úspěšně - 2:0. Vodní stavby byly jednoznačně na koni a živily tak velmi reálně šanci na záchranu v soutěži. Navázaly prvním poločasem na výborný výkon z minulého kola, kdy výsledkem 4:1 skolily Rapid.

Ve druhé půli se děly divy

Ve 48. minutě se hosté dočkali snížení. Po nařízeném pokutovém kopu Petr Vlček, bývalý exligista, snížil - 2:1. Před jedním z domácích útočníků vyrostl jak se říká strom a rozhodčí ukázal směrem k další desítce. David Brunner byl v 55. minutě také úspěšný a Vodní stavby znovu vedly o dvě branky - 3:1. V 58. minutě přišel však moment, který srazil domácí do kolen. Pavel Porada dostal nejdříve v 57. minutě žlutou za pár peprných výrazů, jenže incident dále pokračoval a po odkopu Pavel Porada do protihráče nesmyslně zajel a rozhodčímu nebylo než ukázat červenou. Tento surový moment bude mít ještě dohru před disciplinárkou a Pavla na hřišti asi jen tak neuvidíme. V 59. minutě zahrávali hosté standardku a Jiří Davídek si našel centrovaný míč a opět snížil - 3:2. V 75. minutě se přesto Vodníci dostali potřetí do dvoubrankového náskoku. Po centru do vápna si překážel brankář René Anders s jedním z obránců, čehož využil Michal Havlíček, který v zápase zaznamenal hattrick - 4:2. V 78. minutě Černice opět snížily. Jiří Davídek zahrával roh a brankář Lukáš Hosnedl centr podcenil a míč skončil u bližší tyče v síti - 4:3. Černice těžily ze standardek, ať už z rohových kopů nebo z přímáků. Po dvou z nich padly další dvě branky. Nejdříve v 80. minutě Jaroslav Švenda vyrovnával na 4:4. a v 89. minutě svojí třetí brankou v zápase po další akci Jiří Davídek vnutil Černicím tříbodovou výhru. Vodní stavby zkratem vlastního hráče nejspíše přišly o záchranu v soutěži, protože Vodníci musejí obě zbývající utkání vyhrát a doufat, že Hradiště a Dýšina nevyhrají ani jedno ze posledních dvou zápasů tohoto ročníku.



Ohlasy k zápasu


TJ Vodní stavby Plzeň
Petr Konkol - vedoucí týmu: Měli jsme to dobře rozehrané, měli jsme i více ze hry, vytvářeli si šance. Jenže zkrat našeho hráče hrubě ovlivnil zbytek utkání. Asi jsme tím přišli o šanci na záchranu.




Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - M. Novák [-] , T. Sýkora [-] , J. Větrovský [-] - D. Brunner [-] , M. Pavlíček [-] , T. Bláha [-] , M. Lochman [-] - J. Haišman [-] (85. M. Mařík [-] ) , P. Hrdlička [-] - P. Porada [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
R. Anders [-] - J. Davídek [-] , K. Zeliński [-] , T. Valm [-] , V. Holeček [-] , K. Kaňák [-] , L. Táborský [-] , T. Engl [-] , J. Švenda [-] , R. Nádraský [-] , P. Vlček [-]

ŽK: 57. P. Porada , 90. M. Novák - 25. K. Kaňák . ČK: 58. P. Porada .
Hráči zápasu: M. Pavlíček - J. Davídek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - VOTRUBA Jiří, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.