J. Kmoch 46.
J. Kmoch 55. (p.)
M. Hamšík 86.
3:6
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Byšicích padlo během čtyřiceti minut devět branek...


Branky


46. J. Kmoch , 55. J. Kmoch (p.) , 86. M. Hamšík - 59. J. Šmajda , 63. M. Novák , 73. T. Prejzek , 76. J. Toman , 80. P. Lauda , 83. J. Toman
0

...a domácí fotbalisté z toho příliš nadšeni nebyli. Brzy po začátku druhé půle se sice dostali do vedení 2:0, hosté ale šesti (!) brankami otočili skóre na 2:6. V závěru už jen korigoval skóre hrající trenér Byšic Hamšík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V opatrné první půli gól nepřichází

Derby a zároveň boj o holé přežití v soutěži - to nabízel souboj Byšic proti Tišicím. Domácí řešili již tradiční problémy se sestavou, ale v první půli se jim dařilo držet se soupeřem krok. Úvod sice vyšel trochu lépe Tišickým, od 15. minuty však převzali otěže zápasu domácí fotbalisté a operovali více s míčem na svých kopačkách. Tato převaha však byla pouze optická a před hostující brankou se nerodily žádné vážnější situace. Není tak divu, že se šlo do kabin za bezbrankového stavu a reptání fanoušků chtivých ofenzivní smrště...

Hosté otáčí z 2:0 na 2:6 během pár minut!

...a právě tato ofenzivní smršť přišla jako blesk z čistého nebe ve druhé půli. Hned v 1. minutě hry se totiž do vedení dostal tým Byšic - k individuální akci se nadechl Kmoch a nikdo ze soupeřových obránců ho nedokázal zastavit. 1:0. V 55. minutě přidali domácí druhou branku poté, co byl ve vápně podražen hrající trenér Hamšík a Kmoch si s rozehrávkou poradil. 2:0. Zdálo se, že Byšičtí po povedeném začátku druhé půle dovedou zápas k výhře, opak byl ale pravdou. Domácí jako by polevili a hostům vyšel tah s vysunutím kapitána Nováka do středu zálohy. Hosté rázem získali převahu a hlavně začali okamžitě střílet branky. V rozmezí čtyř minut bylo zásluhou Šmajdy a Nováka vyrovnáno a demolice domácích pokračovala i v dalších minutách. Domácí už nedokázali přepnout zpět na vyšší převodový stupeň, a tak se počet branek v jejich síti zastavil až na číslu 6. Důležitý krok za záchranou tak udělali po výhře 3:6 hosté z Tišic.



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice
Michal Hamšík - trenér: Před utkáním jsem opět měli problémy se sestavou... z pracovních důvodů vypadli Kuba Novák a Pavel Holina, stále v trestu za Lužec byli Kuba Zámečník a Jirka Lauda, takže jsme museli sáhnout do B-mužstva a nakonec zbyl i dres i pro mě. Takže trošku v okleštěné sestavě jsme šli do zápasu o 6 bodů s cílem bodovat a přiblížit se k záchraně v soutěži. Druhou půli jsme začali výborně, následně jsme to ale nezvládli v hlavách. Bohužel se projevilo několik faktorů... úzký kádr způsobený důvody popsanými výše, únava Davida Hemra z předzápasového utkání od 14h Střezivojice - Kralupy a vypadnutím z koncentrace ze stavu 2:0 v 55. minutě. I přesto nic nevzdáváme, i přes všechny problémy, se kterými se interně potýkáme. Můžu za sebe i za hráče říci, že budeme bojovat do posledního zápasu ,abychom pro Byšice soutěž udrželi!




Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - M. Hamšík [-] , R. Giebel [-] , D. Dobiáš [-] (67. J. Šteiner [-] ) , P. Menčl [-] (81. P. Váchal [-] ) , J. Kmoch [-] , D. Hemr [-] , J. Svačina [-] , P. Svačina [-] , P. Kadlec [-] , J. Čurda [-]

TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - T. Brzoň [-] - J. Pajkrt [-] , P. Lauda [-] , D. Fabián [-] (60. M. Brodský [-] ) , T. Kopejska [-] (81. Š. Karlík [-] ) - J. Toman [-] , J. Šulc [-] (54. M. Vostřel [-] ) - M. Novák [-] , M. Vítovec [-] (54. J. Šmajda [-] ) , T. Prejzek [-] (86. L. Pochman [-] )

ŽK: 9. R. Giebel , 81. J. Čurda - 59. M. Vostřel , 70. T. Kopejska , 74. M. Novák , 85. P. Lauda .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Marek Tomáš - FILIP Petr, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.