6:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 10:15

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kly dorazily oslabeného soupeře ve druhé půli


Branky


23. R. Miřatský , 36. P. Hyka (p.) , 44. R. Miřatský , 61. O. Šimek (vl.) , 70. J. Jeník , 81. J. Kohout - 12. J. Cruz , 37. J. Vodák
0

Velmi sympatický a povedený vstup do utkání se povedl hráčům staroboleslavského Slavoje. Ti dokonce vstřelil první gól a poté vyrovnali na 2:2, po vyloučení brankáře Čiháka z 42. minuty už ale nedokázali vzdorovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlomem v utkání je vyloučení brankáře Slavoje

Vynikající vstup do zápasu předvedly domácí Kly - jako by chtěly o osudu zápasu rozhodnout co nejdříve. To se jim ale nepodařilo, jelikož své šance neproměnily - v té největší nastřelil pouze břevno Miřatský, a tak udeřilo ve 12. minutě na druhé straně. Hosté se dostali k rohovému kopu, po němž zůstal na zadní tyči neobsazený Cruz, a ten neměl problémy se zakončením. 0:1. Vedení však Slavoji nevydrželo dlouho - už ve 23. minutě poslal přesný centr ze strany Doubek a Miřatský na přední tyči osvědčil svůj střelecký instinkt. 1:1. Ve 36. minutě už vedli domácí, když Hyka zužitkoval penaltu po faulu na Šmída. 2:1. Přestřelka ale pokračovala a hosté se odmítali vzdát. Hned o minutu později tak bylo vyrovnáno, když hosté dokázali potrestat chybu domácího týmu ve středu pole a zásluhou Vodáka opět vyrovnali. 2:2. V závěru poločasu pak přišel zřejmě nejdůležitější okamžik zápasu - hostující obrana nezachytila Šmída a ani hostující brankář Čihák nebyl dostatečně rychlý, a tak musel po faulu mimo pokutové území předčasně pod sprchy. Aby bylo pro hosty ještě hůře, z následného přímého kopu Miřatský překonal náhradního brankáře Šimka, a tak první půle skončila 3:2.

Domácí tým zkušeně kontroluje hru i výsledek

Po změně stran už velezkušený domácí tým proti oslabenému soupeři nenechal nikoho na pochybách, kdo bude vítězem tohoto utkání. Domácí dále navýšili skóre vlastním gólem brankáře Šimka, který na tento zápas určitě nebude vzpomínat v nejlepším. Pátou branku pak přidal střelou z hranice velkého vápna Jeník a skóre zápasu uzavřel Kohout přesnou hlavičkou po centru Doubka. Kly tak nakonec v ofenzivním zápase zvítězily vysoko 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Začali jsme jako obvykle dobře, naše šance jsme ale neproměnili, a tak bylo zlomovým momentem až vyloučení hostujícího brankáře. Náš výkon dnes ale nebyl optimální, a tak jediným pozitivem zápasu je zisk tří bodů.




Sestavy


TJ Kly
P. Chaloupka [-] - T. Sobotka [-] , S. Ondrák [-] , R. Pechar [-] - J. Studený [-] , R. Miřatský [-] (70. J. Kohout [-] ) , M. Doubek [-] , D. Kudela [-] (60. T. Dohnal [-] ) , J. Jeník [-] (77. J. Danda [-] ) - R. Šmíd [-] , P. Hyka [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
M. Čihák [-] - M. Boček [-] (39. A. Nezbeda [-] ) , D. Mikoláš [-] , M. Voženílek [-] (82. D. Sládek [-] ) , J. Bušínský [-] (43. O. Šimek [-] ) , B. Staněk [-] - J. Novák [-] , J. Cruz [-] - O. Štěpánek [-] (66. J. Matějovský [-] ) , J. Vodák [-] - J. Novotný [-] (76. J. Ježek [-] )

ŽK: 32. P. Hyka , 62. M. Doubek . ČK: 42. M. Čihák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Marek Tomáš - FILIP Petr, RICHTÁR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.