P. Jína 13.
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice B ztratily první jarní body


Branky


0

Vše podstatné se v Byškovicích odehrálo již v samotném úvodu utkání. Hosté šli zásluhou Kořínka do vedení již v první minutě, za domácí ale brzy vyrovnal Jína a zápas za stavu 1:1 dospěl až k pokutovým kopům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance na každé straně

V úvodu soutěže výborně hrající Neratovice B narazily v dalším kole na nevyzpytatelný celek Pěčic. A hosté za to vzali hned od první minuty, kdy si vypracovali náskok. Hubač si po pravém křídle naběhl na míč za obranu, zpracoval míč a střelou na přední tyč nedal brankáři Pospíšilovi šanci. 0:1. Hrál se velmi bojovný fotbal, ve kterém se postupně domácí Neratovice dostávaly do hry, jejich pološance ale v brance neskončily. Vyrovnání tak přinesla až 37. minuta utkání, kdy se po trestném kopu míč odrazil k volnému Nguyenovi, který ve skluzu zamířil přesně pod břevno. 1:1. Závěr poločasu přinesl další šance na obou stranách, Valenta ale v dobré pozici na hranici vápna prováhal příležitost ke střele a Kiceluk ze 14 metrů branku netrefil. Domácí odpověděli krásným centrem z pravé strany, hlavičku ale hostující brankář Dufek zázračně vytěsnil.





Další góly přináší až penaltový rozstřel

Do druhé půle vlétli domácí se zvýšenou agresivitou, díky které si vytvořili mírnou převahu. Sudí Hlavnička tvrdší hru pouštěl, a tak se na hřišti pořádně jiskřilo, větší šance z toho ale nebyly. Domácí totiž nedokázali své nadějně rozjeté akce dotáhnout až ke gólovému zakončení a přesní nebyli ani hosté z Pěčic. V 67. minutě nacentroval Mulač do vápna, kde si na míč naskakoval Kořínek, po střetu s domácím brankářem Pospíšilem ale musela být hra přerušena a oba hráči ošetřeni. Kořínek se šrámem na nose pokračoval, zatímco otřesený domácí brankář musel být vystřídán. Hosté se pak o chvíli později domáhali penalty po skluzu na Valentu, který využil chyby domácího brankáře. Sudí však usoudil, že byl zasažen míč a penalta se tak nepískala. Penalty se ale přeci jen kopaly, a to v souboji o bonusový bod. Střelci Pěčic byli bezchybní, zatímco domácí dvakrát minuli, a tak Neratovice B získaly z tohoto zápasu pouze 1 bod.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Zisk jen jednoho bodu z tohoto zápasu po bodových hodech v minulých kolech trochu mrzí, musíme však uznat sílu našeho nedělního soupeře. Důležité pro nás je, že nadále předvádíme solidní kombinační hru se spoustou pěkných fotbalových akcí, které potěší naše fanoušky i samotné hráče. V kabině je znát dobrá nálada, mužstvo prostě šlape! A pokud začneme v následujících zápasech proti okresním soupeřům (Byšice, Lužec, Tišice a Kly) efektivněji proměňovat vypracované šance, dočkáme se i dalších cenných bodů!

TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Zápasu hodně uškodilo, jak rozhodčí pouštěl hodně důraznou hru, takže se místy hrála okopávaná střídající nakopávanou a fotbalových akcí bylo hodně málo.



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
M. Pospíšil [-] (65. A. Černý [-] ) - D. Nguyen [-] , M. Zeman [-] , P. Stanislav [-] - J. Drahorád [-] , M. Babovák [-] (76. T. Lemarie [-] ) , M. Lovíšek [-] (82. M. Brabec [-] ) , J. Chrdle [-] - M. Palanský [-] - A. Ďurinda [-] , P. Jína [-]

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , R. Mulač [-] - P. Král [-] , V. Valenta [-] (82. O. Novák [-] ) , V. Novák [-] , J. Flachbart [-] , J. Volf [-] , M. Hubač [-] - A. Kiceluk [-] , A. Kořínek [-]

ŽK: 11. P. Jína - 75. V. Valenta , 75. J. Volf , 82. M. Tůma .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hlavnička Radek - KVASNIČKA Václav, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.