M. Kubišta 8. (vl.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeřábek v poslední minutě zajistil Velkému Borku výhru!


Branky


8. M. Kubišta (vl.) - 54. M. Mihalík , 92. P. Jeřábek
0

První půli jako ze zlého snu předvedli fotbalisté Velkého Borku. Smolařem byl jejich čerstvě uzdravený kapitán Kubišta, který si nejprve vstřelil vlastní gól a následně si zlomil klíční kost. Hosté ale i přesto dokázali zápas otočit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výrazná převaha Tišic vede jen k jednobrankovému náskoku

Že domácí Tišice nutně potřebují v tomto zápase uspět, bylo jasné hned od první minuty. Hned v 1. minutě Lauda přestřelil a o dvě minuty později Pochmanovu střelu zastavilo břevno. Úvodní tlak vyvrcholil v 8. minutě, kdy si srazil míč do vlastní branky při snaze o jeho zachycení hostující kapitán Kubišta. Domácí tým byl i nadále lepší ve všech herních činnostech, naopak hostům se nedařily ani jednoduché přihrávky. V 19. minutě mohli Tišičtí své vedení navýšit, ale centr Pajkrta neusměrnil mezi tři tyče v dobré pozici hlavičkující Prejzek. Teprve poté se osmělili i hosté a trestný kop Šimrala musel nadvakrát likvidovat Hádek. Ve 33. minutě se na výlet z pozice stopera vydal Novák, do jeho střely však na poslední chvíli vložil nohu jeden z obránců. Další rána přišla pro hosty v 39. minutě, kdy po zisku míče vyrazil na zteč hostující kapitán Kubišta, byl ale zastaven čistým skluzem domácího obránce a po nešťastném pádu musel být se zlomenou klíční kostí vystřídán. Hosté mohli o chvíli později vyrovnat, když se na pravé straně zjevil zcela osamocený Ryba, jeho ránu ale vyrazil Hádek nohama, a Tišice tak vyhrály první půli 1:0.

 

 

 

Jeřábek v nastavení otáčí skóre

Po změně stran mohli domácí brzy navýšit své vedení, s únikem Prejzka se ale brankář Procházka poradil. Toho mohli domácí litovat v 54. minutě, kdy Hádek vyboxoval vysoký míč jen k Mihalíkovi, pro nějž nebyl problém trefit odkrytou část branky. 1:1. Kouzlení Prejzka kolem vápna v 60. minutě přineslo rohový kop, po kterém ve vyložené pozici hlavičkoval Brzoň vedle. Domácí tým trápila koncovka i nadále – po chybě v rozehrávce hostí neuspěl Lauda a o chvíli později stejnému hráči obránce na poslední chvíli vypíchl míč. Postupem času se ale zdálo, že domácímu celku dochází síly a více do hry se dostával Velký Borek. Problémy domácí obraně dělal hlavně Mihalík, jehož samostatný únik musel Hádek vyrazit na roh. O dvě minuty později pak domácí po střele stejného hráče zachránila pravá tyč. V 88. minutě si aktivní Mihalík připsal další neproměněnou šanci, a tak se zdálo, že zápas dospěje až do penalt. TIšice však nezvládly už v nastaveném čase rozehrávku přímého kopu, po němž se do brejku dostala hned trojice hostujících hráčů a pro Jeřábka bylo snadné vstřelit vítěznou branku. 1:2. Domácí dostali ještě jednu šanci, Karlík ale z otočky mířil vedle, a tak se z důležité výhry radují hosté.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: První dva zápasy jara se nám vůbec nepovedly, a tak jsme měli ideální příležitost ukázat, že fotbal umíme. Tentokrát jsem spokojen s první půlí, kdy jsme získali brzké vedení, které se podařilo udržet do konce poločasu a měli jsme ještě několik příležitostí k navýšení. Druhý poločas byl chvílemi boj, hostům se podařilo vyrovnat, my jsme řadu šancí neproměnili. V závěru jsme chtěli strhnout vítězství na naši stranu a to se nám vymstilo

SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - kapitán: Zápas byl pro nás soubojem o 6 bodů a všichni jsme si uvědomovali jeho důležitost. Do utkání jsme však vstoupili velmi špatně a domácí byli celý první poločas lepším týmem ve všech činnostech. Jsem rád a chtěl bych klukům poděkovat, že ve druhém poločase zápas nevzdali, bojovali až do konce a výsledek otočili!



Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - T. Brzoň [-] - J. Dokoupil [-] , P. Lauda [-] - Š. Karlík [-] - T. Prejzek [-] , J. Pajkrt [-] , T. Kopejska [-] , L. Pochman [-] (51. J. Toman [-] ) , M. Brodský [-] , M. Novák [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] , L. Šimral [-] , D. Procházka [-] , M. Kočí [-] (90. P. Šejnoha [-] ) , M. Mihalík [-] , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] (25. P. Vokoun [-] ) , P. Jeřábek [-] , T. Pavlík [-] , M. Kubišta [-] (40. L. Krajník [-] )

ŽK: 21. Š. Karlík , 29. P. Lauda , 49. T. Kopejska - 72. P. Vokoun , 74. T. Pavlík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Mansour Jakub - NĚMEČEK Josef, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.