Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 15:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice si spravily chuť na Tlumačovu


Branky


0

Velké horko panovalo také v Žichovicích, kam zavítal Tlumačov. Souboj sousedů z tabulky dopadl díky přesným hlavičkám domácích fotbalistů lépe pro Žichovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli, ale domácí krátce poté srovnali skóre

Úvod zápasu jasně patřil domácím Žichovicím, které spálily hned tři tutovky. Tu první měl Špírek, ale jeho střele chyběla razance, druhou měl Šimáček, který hlavou přestřelil a třetí měl Chalupa, který utekl hostujícím obráncům, ale zakončil pouze do náruče brankáře Touše.

 

Neproměněné šance mohly Žichovice mrzet, protože ve 25. minutě poslal Tlumačov do vedení Luděk Leitl, který se dostal k odraženému míči a poslal míč za záda Jandy – 0:1!

 

Vedení Tlumačova trvalo ale pouze šest minut. Ve 31. minutě zahrával Chalupa roh, našel Jiřího Šimáčka, který nekompromisní střelou vyrovnal na 1:1!

 

Tlumačov mohl jít v prvním poločase podruhé do vedení, ale to by Copákovu střelu pod břevno nesměl fantasticky vychytat domácí brankář Landa. Skóre tedy bylo po prvním dějství nerozhodné.

Čtyři hlavičky se staly Tlumačovu osudným

S letním počasím se dokázali lépe popasovat domácí, kteří byli ve druhém poločase aktivnější. Odměna přišla brzy po jeho začátku. V 52. minutě krásný centr Špírka skončil na hlavě Jiřího Šimáčka, který poslal domácí do vedení – 2:1!

 

Ale ani domácím nevydrželo vedení dlouho. Po hodině hry totiž po pěkném protiútoku skóroval do prázdné brány Ondřej Polák 2:2!

 

Pro domácí mohlo být hůř po pár minutách, kdy rozehrávali hosté přímý kop, jenž skvělým zákrokem vychytal Landa.

 

Chvilku poté si vzali domácí vedení zpět. Na centr z rohového kopu nejvýše vyskočil Ladislav Černý a Žichovice znovu vedly – 3:2!

 

Další hlavička a další branka v síti Tlumačova! Autové vhazování Mourka uklidil do sítě agilní Marek Špírek, který trefil přesně k tyči – 4:2!

 

Na konečných 5:2 upravoval v nastaveném čase Pavel Janda a jak jinak, než hlavou po rohovém kopu Chalupy.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
WEB TJ Žichovice, tj.zichovice.cz: Po debaklu v Horní Bříze jsme se vrátili na vítěznou vlnu domácím zápasem proti Tlumačovu. Hosté nepotvrzovali své postavení v tabulce výkonem a celý zápas tahali za kratší konec. Přestože jsme byli lepší, hosty jsme sestřelili až v závěru a ze vzduchu, protože všechny naše góly ve druhém poločase jsme vstřelili hlavou.




Sestavy


TJ Žichovice
J. Landa [-] - O. Chalupa [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] (78. R. Šiška [-] ) , M. Špírek [-] , R. Beneš [-] , J. Frýzek [-] , M. Prchlík [-] (89. J. Beneš [-] ) , L. Černý [-] , J. Šimáček [-] (87. P. Janda [-] ) , L. Mourek [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] - L. Leitl [-] , Z. Bláha [-] (65. T. Řezníček [-] ) , F. Copák [-] - M. Frček [-] , O. Polák [-] (70. J. Minařík [-] ) - M. Kafka [-] , J. Forst [-] , J. Brichcín [-] (80. D. Vraštil [-] ) , J. Podestát [-]

ŽK: 53. M. Linhart , 90. L. Mourek , 90. P. Janda - 53. L. Leitl , 58. J. Malík , 84. F. Copák .
Hráči zápasu: M. Špírek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - VOCELKA Milan, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.