V. Nosek 29.
1:2
(1:1)
4. T. Velek
83. J. Dolejš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín v posledních minutách vydřel v Touškově tři body


Branky


29. V. Nosek - 4. T. Velek , 83. J. Dolejš (p.)
0

Souboj z té dolní poloviny tabulky sliboval vyrovnané utkání, i když lépe postavený Mochtín měl mít trochu navrch. Domácí Touškov však výborně kombinoval a Mochtín jasně přehrával, tedy alespoň v prvním poločase. V té druhé byl lepší Mochtín a na konci rozhodl ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Touškov byl jasně lepší a zaslouženě vyrovnal

Do zápasu nastoupili Mochtínští v oslabené sestavě, ale to jim vůbec nevadilo. Hned první útok byl totiž gólový. Tomáš Dolejš přesně odcentroval, našel hlavu Tomáše Velka, který hlavou poslal míč za záda Beneše - 0:1!

 

Touškovští se ale obdrženou brankou nenechali zaskočit a Mochtín přehrávali výbornou kombinací. Každá touškovská akce skončila střelou, což se všem domácím příznivcům muselo líbit.

 

V 16. minutě to ještě branka nebyla, protože letící míč zastavilo břevno Rajtmajerovy brány. Ve 29. minutě už ale touškovská akce skončila gólem. Bouzek zatáhl míč až k brankové čáře, nahrál pod sebe na úplně volného Ladislava Noska, který s velkým klidem vyrovnal na 1:1! Aby toho nebylo málo, hostím se zranil T. Dolejš, jenž asistoval u první branky Mochtína.

 

První poločas nakonec skončil remízou 1:1, a tak vše se rozhodlo až v poločase druhém.

 

Pět minut před koncem rozhodl kapitán hostí z pokutového kopu

I ve druhém poločase byl Touškov z počátku lepší, ale po hodině hry se pomyslná miska vah začala přelévat na stranu Mochtína. Výborné příležitosti měl Čeleda, Babka i J. Dolejš, ale ani jednomu se skórovat nepodařilo. 

 

Touškov mohl jít do vedení deset minut před koncem, kdy domácí Bouzek napřáhl z výborné pozice, ale bohužel pro Touškov bránu minul. O dvě minuty později zachránil Mochtín parádním zákrokem Rajtmajer, který vytáhl střelu z přímého kopu.

 

V 85. minutě přišel rozhodující moment zápasu. Samostatný únik J. Čeledy byl zastaven ve vápně nedovolený způsobem a rozhodčí Ruda odpískal pokutový kop. Brankář Touškova navíc za svůj faul uviděl od rozhodčího červenou kartu! Míč si postavil kapitán Mochtína J. Dolejš, penaltu bez problémů proměnil, a vystřelil tak hostím důležité tři body - 1:2!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Jan Kalaš, hráč: Na Mochtínské jsme vlítli docela ve velkém tempu a zaskočili jsme je. Hodně jsme kombinovali a Mochtín přehrávali. Druhý poločas už jsme byli horší a Mochtín agresivně napadal. Gól však dal až v 85. minutě z penalty, a tím pádem bylo rozhodnuto a Mochtín si od nás odvezl, řekl bych, těžce vydřené tři body.

TJ Sokol Mochtín
Stanislav Jarabica, trenér: Do Touškova jsme přijely bez tří hráčů základní sestavy a bylo to znát i v prvním poločase. Sice se nám povedlo skórovat už ve 4. minutě, ale domácí výbornou hrou zaslouženě vyrovnali a měli i další šance. Do poločasu se nám bohužel zranili další dva hráči, avšak naštěstí je adekvátně nahradili kluci z lavičky. Ve druhém poločase jsme začali více bojovat, zvýšili jsme pohyb, a to na domácí platilo. Klíčovým momentem před naší rozhodující brankou bylo, že domácí spálili tři obrovské šance i díky bravurním zákrokům našeho brankáře P. Rajtmajera. Sportovně ale musím uznat, že vyhrálo šťastnější mužstvo.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
M. Beneš [-] - R. Voith [-] , A. Šimice [-] , A. Mezera [-] , T. Michalides [-] (68. D. Vrba [-] ) - J. Hauer [-] (78. I. Momotov [-] ) , O. Karbusický [-] , L. Hodek [-] (46. J. Anděl [-] ) - J. Kalaš [-] (55. P. Foltýn [-] ) , V. Nosek [-] , M. Bouzek [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - T. Velek [-] , J. Šafránek [-] (77. P. Švátora [-] ) , Z. Smolík [-] , T. Babka [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-] (18. L. Kašpar [-] )

ŽK: 44. L. Hodek , 62. O. Karbusický - 70. J. Čeleda , 72. J. Dolejš . ČK: 84. M. Beneš .
Hráči zápasu: M. Bouzek - P. Rajtmajer .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Ruda Daniel - DUDA Václav, JÍLEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.