1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto se do posledních vteřinek strachovalo o výsledek


Branky


0

Oba týmy mají odlišné problémy, zatímco hostující Mýto bojuje o postup do krajského přeboru, tak domácí Mochtín počítá každý bodík navíc, aby se vyhnul baráži a udržel se tak v 1.A třídě. Tento zápas nabídl divákům dva odlišné poločasy. V tom prvním bylo jasně lepší Mýto, v tom druhém už měl více ze hry domácí Mochtín...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mýto ovládlo první půli

První polovina byla jasně v režii hostujícího Mýta, kterému nevadila ani častá změna počasí, kdy se střídal déšť se sluncem. Mýto výborně kombinovalo a vytvářelo si střelecké příležitosti.

 

Jednou takovou se prezentoval Martin Švejda, který těžil z rychle rozehraného přímého kopu a pěknou střelou otevřel skóre - 0:1!

 

Mýto dál pokračovalo ve své aktivní hře, ale v cestě k dalšímu gólu jim stál výborně chytající Petr Kodeš. Na střelu Abrta k pravé tyči ze 40. minuty byl ale krátký a Mýto vedlo už o dvě branky - 0:2!

 

Domácí Mochtín byl v první půli bezzubý, a navíc se mu zranily dvě opory, Cihlář s Čeledou. Poločasový výsledek byl tedy 0:2.

Šafránek vstřelil kontaktní gól

Druhá půle začala další obrovskou šancí Mýta, tu ale parádně zlikvidoval Kodeš.

 

Trenér Mochtína udělal v dalších minutách několik změn v sestavě, a i domácí ukázali, že fotbal hrát umí. 

 

Mochtínští hráči se pomalu začali dostávat do šancí a v 61. minutě jednu dokonce proměnili! Babka pěkným centrem našel hlavu střídajícího Šafránka, jenž propálil Špicla - 1:2!

 

Najednou bylo domácích hráčů plné hřiště a hosté z Mýta se začali strachovat o výsledek. Šancí měl Mochtín habaděj, ale ani Mýto se nenechalo zahanbit. To totiž hrozili z rychlých protiútoků. Branku už ale osmdesátka diváků neviděla, a Mýtu tak znovu vzrostla šance na postup do krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Stanislav Jarabica, trenér: V tomto zápase jsme propadli po všech stránkach hlavně v prvním polčase. Mýto vyhrálo zcela zaslouženě, i když jsme jim to svým výkonem hodně usnadnili. Musíme si z toho vzít ponaučení a připravit se na nejbližší zápas v Touškově.

TJ Slavoj Mýto
Petr Štych, hráč: Zápas v Mochtíně měl skončit 8:0. Bohužel neproměněnými šancemi jsme soupeři nechávali naději až do poslední minuty. Nejlepšího hráče bych vybral Jirku Abrta. Jako jediný proměnil všechny svoje šance a po celý zápas mužstvo pozitivně povzbuzoval.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , Z. Plánička [-] , J. Cihlář [-] (24. J. Šafránek [-] ) , T. Babka [-] , J. Čeleda [-] (46. L. Kašpar [-] ) , J. Žiak [-] (90. S. Strejc [-] ) , J. Bejvl [-] , Z. Novák [-] (82. P. Švátora [-] ) , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-] (72. T. Velek [-] )

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - J. Kotnauer [-] (46. J. Svoboda [-] ) , P. Štych [-] , M. Lupáč [-] (46. P. Bejček [-] ) , M. Švejda [-] , O. Kříž [-] , M. Veverka [-] , M. Světlík [-] , M. Brož [-] , J. Abrt [-] , P. Ulrich [-]

ŽK: 71. Z. Smolík - 2. M. Brož , 67. O. Kříž , 72. P. Bejček .
Hráči zápasu: J. Šafránek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kohout Miroslav - LIŠKUTÍN Antonín, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.