Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice rozstřílely Touškov


Branky


6. V. Nosek , 60. J. Hauer , 80. V. Nosek - 10. A. Vachuška , 27. O. Stulík , 34. T. Jůda (p.) , 46. M. Forman , 50. O. Stulík , 55. M. Forman
0

Touškov sice střílí hodně branek, ale také jich hodně inkasuje. To je ten hlavní důvod proč se Sokol nachází až na předposlední příčce. Horažďovičtí se naopak s nejlepším útokem v lize vyhřívají ve středu tabulky a bojují o play off.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Nosek otevřel skóre, pak pálili pouze Horažďovičtí

Touškov neměl být pro Horažďovice příliš velký problém, ale již v šesté minutě přišla pro hostující tým studená sprcha v podobě inkasovaného gólu. Za domácí se trefil Vladimír Nosek a Touškov šel překvapivě do vedení - 1:0!

 

To netrvalo příliš dlouho, neb čtyři minuty nato Alexander Vachuška dokázal proměnit svou šanci v gól a tím vyrovnal skóre sobotního utkání na 1:1!

 

V následujících minutách byla hra vyrovnaná, i když balón měly častěji na kopačkách Horažďovice.

 

Ty postupem času převzaly iniciativu hry a ve 27. minutě šly zaslouženě do vedení. O gól se postaral Ondřej Stulík. Horažďovice tak otočily skóre na 1:2!

 

34. minuta a třetí branka v síti domácího Beneše! Té předcházela situace, jež byla v rozporu s pravidly, a jelikož se tak stalo ve vápně, rozhodčí Fillinger odpískal pokutový kop. Míč si postavil Tomáš Jůda a proměnil - 1:3!

 

S tímto výsledkem odcházely oba týmy do kabin.

Tři branky během deseti minut rozhodly

Ihned po rozehrávce dokázali hostující fotbalisté znovu skórovat! Na konci pohledné akce byl nejlepší střelec Horažďovic Michael Forman 1:4!

 

Netrvalo dlouho a Horažďovičtí udeřili popáté! V 50. minutě se podruhé v utkání zapsal na listinu střelců Ondřej Stulík 1:5!

 

Vývoj utkání už zaváněl debaklem a hostující fotbalisté neměli dost! Pět minut po páté brance totiž přidal šestý zásah. O ten se postaral znovu Forman, který zapsal šestnáctý zásah v sezoně - 1:6!

 

Debakl zmírnil po hodině hry Jaroslav Hauer a deset minut před koncem pak svou druhou brankou v utkání Vladimír Nosek. Porážce ale už Touškov zabránit nedokázal. Doma podlehl Horažďovicím 3:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Město Touškov
Miroslav Šiml, trenér: Jak hodnotit toto utkání. Bránění celého týmu je špatné a nedá se to svádět pouze na obranu. Gólových šancí máme jako máku a dáme pouze 3 góly, takže to znamená že i směrem dopředu to není žádná sláva. V rozestavení 4:3:3 nedokážeme udělat ani tlak na obránce soupeře a ty si v klidu rozehrávají balon. Přísnější měřítko snese pouze Voith, Nosek, Foltýn, který se našel na pozici obránce a velmi dobře pracující Bouzek! Je tady problém, a to že dlouhodobě se týmu nedaří, bohužel zkušenosti nemáme na rozdávání, vždyť pořádný fotbal hrál pouze Nosek a Karbusický, ale tomu se momentálně nedaří! Do konce sezóny se pokusíme uhrát nějaké body, máme čas na zkoušení různých postů a rozestavení týmu. Doufejme že loučení z 1.A třídy bude důstojné, a ne co zápas to 6 gólů!

FK Horažďovice
Martin Šašek, hráč: Já bych to řekl tak, že to byla hrozná kopaná. Nebyl to fotbal vůbec takový, který by byl koukatelný, alespoň z mého pohledu.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
M. Beneš [-] - J. Anděl [-] (52. J. Popelka [-] ) , D. Vrba [-] (46. L. Hodek [-] ) , R. Voith [-] , P. Foltýn [-] - J. Kalaš [-] (56. A. Šimice [-] ) , O. Karbusický [-] (64. A. Jánek [-] ) , J. Hauer [-] - V. Nosek [-] , M. Bouzek [-] , A. Mezera [-] (75. I. Momotov [-] )

FK Horažďovice
J. Rybár [-] - M. Šašek [-] (69. J. Pařil [-] ) , D. Macoun [-] , M. Forman [-] , J. Janouškovec [-] , J. Sova [-] (21. S. Šafránek [-] ) , O. Stulík [-] (84. M. Boř [-] ) , M. Šafanda [-] , A. Vachuška [-] , T. Jůda [-] , J. Nauš [-]

ŽK: 45. D. Vrba , 53. O. Karbusický , 55. M. Bouzek , 87. L. Hodek - 36. M. Šašek , 45. A. Vachuška , 86. T. Jůda .
Hráči zápasu: V. Nosek - M. Forman , O. Stulík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - SLADKÝ Stanislav, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.