Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 13:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohušovice si na Kopisty zase nepřišly


Branky


0

Derby utkání nezklamalo, diváci viděli osm branek!

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se oklepali

Šlágr předposledního kola byl k vidění v Bohušovicích. Domácí celek, který je jistým vítězem a postupujícím do I.A třídy, přivítal na jaře dobře hrající České Kopisty. Domácí měli hostům co vracet, na podzim totiž prohráli v Českých Kopistech 1:4.

 

Šlo také o souboj dvou nejlepších střelců celé soutěže. Na domácí straně stal Jakub Ortbauer (27), na straně hostů Pavel Rážek (36)

 

Úvod patřil jednoznačně domácím, už v 1. minutě se ze hry trefil právě Jakub Ortbauer - 1:0. Sotva se Kopisty stihly vzpamatovat z úvodní branky, tak jim Ortbauer dal v 8. minutě druhou - 2:0.

 

Bohušovice pak mohly svůj náskok zvýšit, kapitána a brankáře Františka Kubíčka ale zachránila tyčka. Následně se obraz hry změnil, hosté se dostali do zápasu a dokázali rychle srovnat skóre.

 

V 19. minutě se po standardní situaci prosadil Petr Podaný - 2:1. A za další čtyři minuty bylo vyrovnáno, po akci ze strany míč do sítě doklepával Petr Tůma - 2:2.

 

Přes další šance už v prvním poločase žádná další trefa nepadla.

Bohušovice náskok nedohnaly

Do druhého poločasu vstoupily daleko lépe hosté. Ve 46. minutě hosté podnikli další akci ze strany, ve vápně se objevil Pavel Rážek, který dal svou 37. branku v sezóně - 2:3. A za další tři minuty se po obdobné akci prosadil Patrik Stáňa - 2:4.

 

Domácí to ale nevzdávali, derby chtěli vyhrát. V 56. minutě se prosadil opět Jakub Ortbauer, který završil hattrick - 3:4.

 

Bohušovice si ani neužily oslavu kontaktní branky, když se za další dvě minuty po centru trefil hlavičkující Milan Burza - 3:5.

 

V závěru hostům docházely síly, Bohušovice se tlačily do útoku. V 79. minutě se prosadil střelec posledních zápasů Luboš Kyzlík - 4:5. Přes závěrečný tlak domácích už se na výsledku nic nezměnilo, Kopisty tak podruhé v sezóně dokázaly vyzrát na lídra.

 

Bohušovice se budou loučit se sezónou v Ohníči, České Kopisty, bojující o třetí místo, doma hostí Podřipan Rovné.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů



Ohlasy k zápasu


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Jan Gaube, trenér Bohušovice nad Ohří: "Bylo to derby, hosté hrají silový fotbal. A ten nám moc neseděl. Ve druhém poločase byly České Kopisty lepší a nakonec zaslouženě vyhrály."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér České Kopisty: "Nejprve bych rád soupeři pogratuloval k postupu. Jsme rádi, že jsme Bohušovice porazili i podruhé. Bylo to parádní derby, padlo devět branek. Začátek patřil domácím, kdyby dali třetí gól, bylo by to hodně těžké. Pak jsme asi byli lepší, ke konci jsme mleli z posledního. Ale nějak jsme to ukopali."



Sestavy


Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - T. Matějka [-] , J. Martínek [-] , P. Dráb [-] - D. Brůža [-] , M. Dalešický [-] - L. Kyzlík [-] , J. Ortbauer [-] , M. Fiala [-] , D. Suk [-] (43. O. Šikner [-] ) , L. Trnka [-]

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , F. Kutzler [-] , P. Stáňa [-] , P. Podaný [-] (80. J. Krejza [-] ) , D. Kunert [-] , J. Šumichrast [-] (61. M. Krejza [-] ) , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-]

ŽK: 22. D. Brůža , 66. T. Matějka , 70. J. Martínek - 15. P. Tůma , 28. P. Stáňa .
Hráči zápasu: P. Dráb - D. Kunert , P. Podaný , T. Plzák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.