Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strakonický Junior je mistrem I.B sk. C! Poslední krok zvládl a raduje se už ze čtvrtého postupu v řadě!


Branky


0

Na hřiště posledního celku ve skupině odjížděl strakonický Junior s vědomím, že pokud získá tři body, zajistí si dvě kola před koncem již čtvrtý postup v řadě a to postup do I.A třídy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maršala nasměroval Junior za postupovými oslavami

Domácí celek měl velké problémy se sestavou, ale nakonec sehrál důstojné utkání. Od prvních minut nebylo pochyb, kdo drží otěže hry ve svých rukou.  Hosté sice nepředváděli tak kvalitní hru, ale soupeře měli pod kontrolou.  V 8. minutě Strakoničtí udeřili poprvé, když Kagui pronikl do vápna a přesným přetaženým centrem našel hlavu nabíhajícího Maršaly, který rozvlnil síť poprvé - 0:1. Poté přišla pasáž, kdy se hosté sice dostávali do velkých šancí, ale v koncovce selhali. Ve 45. minutě se hostujícímu celku podařilo skórovat podruhé a to po autovém vhazování, Maršala dostal balon do vápna, rychle se s ním otočil a přesnou střelou k zadní tyči navýšil vedení - 0:2. Domácí se snažili podniknout několik brejků, ale na Reisera nevystřelili.

 

Peterkova branka Junior nerozhodila

                Ve druhém poločase se domácí v 54. minutě prvně dostali s balonem do vápna a hned se jim podařilo skórovat Peterkou - 1:2. V 58. minutě šel sám na brankáře Maršala, ale nedal. O minutu později vyšla kombinace Maršaly s Liškou a druhý jmenovaný navýšil na 1:3. V 60. minutě se domácí dostali podruhé do vápna, ale se slabou střelou Peterky neměl Reiser problémy.

 

Další pokus samostatného nájezdu na brankáře měl v 74. minutě opět dobře hrající Maršala po vysunutí Dohonyiho, ale zakončení skončilo jen na tyči. Poté ještě v krátkém sledu připravil dvě loženky Kratochvíl a to v prvním případě Šípovi, který dával na 1:4, a ve druhém případě Márovi, ale tomu se skórovat nepodařilo. Od této chvíle už se dohrávalo víceméně z povinnosti, když hosté už jen čekali na konečný hvizd rozhodčího a mohli si tak vychutnat oslavu na hřišti z předem zajištěného postupu dvě kola před koncem do I.A. třídy.

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA

Statistiky

Rohy :     0 : 12

Střely na branku :  2 : 11



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň
I. Řezník [-] - J. Havel [-] , F. Žák [-] , M. Bublík [-] , M. Kešner [-] , V. Sobolčik [-] , J. Prokeš [-] , M. Čížek [-] , M. Čadek [-] , L. Peterka [-] , R. Jungvirt [-]

FK Junior Strakonice
V. Reiser [-] - P. Cibulka [-] , S. Šíp [-] , M. Boukalík [-] (66. J. Šteflíček [-] ) , J. Ouška [-] - M. Šrámek [-] , V. Dohonyi [-] , O. Kagui [-] - J. Liška [-] (69. P. Kratochvíl [-] ) , V. Šrámek [-] , J. Maršala [-] (75. B. Mára [-] )

Počet diváků: 83. Rozhodčí: Průchová Nikola - ŠŤASTNÝ Petr, ŠEDIVÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.