Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Sedlec vybojoval tři body


Branky


23. J. Zíka , 63. J. Staněk - 57. M. Šíp
0

Ve velice zajímavém utkání nakonec domácí borci urvali všechny tři body, přestože jim chyběli tři nejproduktivnější hráči sestavy. Stachy hrály ve velikém nasazení, ale na rozjetý Sedlec to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zíka rozvlnil síť

V podzimní části Sedlec vyhrál pohodlně 2:0, jenomže tentokrát šel do utkání oslaben o dva nejlepší střelce týmu Tomáše Kučeru a Václava Šindeláře i o nejlepšího nahrávače Michala Chromého, ale v prvním poločase přesto předvedl velmi dobrý výkon a Stachy mohly být rády, že do kabin odcházely jen s jednobrankovým mankem. To když se po pěkné akci Milana Peška trefil hlavou ve 23. minutě Jaroslav Zíka. Dále měl Sedlec stále více ze hry a ukazoval proč je právem na čele tabulky s poměrně velkým náskokem.

Hosté sahali po vyrovnání, Šíp trefil tyč

Jenže po přestávce domácí ubrali na tempu a Stachy srovnaly, když se dalekonosnou plovoucí ranou z přímého kopu prosadil Martin Šíp, to běžela teprve 57. minuta. O pár minut později ale Sedlec kontroval, rychlý brejk po pasu Kocha a chybě obrany parádně zakončil kličkou brankáři a střelou do odkryté branky v 63. minutě Jiří Staněk. Hosté pak mohli vyrovnat, ale Šíp v největší šanci trefil pouze tyč. Sedlec tak i v oslabené sestavě vybojoval důležité body a drží v čele tabulky sedmibodový náskok. Hlavním arbitrem byl Jaroslav Kollmann, jeho asistenti byli Martin Ernst a Karel Hora, k utkání přihlíželo osmdesát diváků.

Příští kolo Sedlec jede do Strunkovic, kde je rozhodně nečeká nic lehkého. Stachy doma hostí Vlachovo Březí, kde se budou snažit naplno bodovat.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera, videotrenér: První poločas se nám povedl, přestože sestava byla hodně improvizovaná kvůli zraněným a distancovaným hráčům. Že chybí dva nejlepší střelci i nejlepší nahrávač ale bylo znát, protože jsme se střelecky nemohli z mnoha šancí prosadit. Pak ale pěknou akci zakončil hlavou Zíka a Sedlec zaslouženě vyhrál poločas. Ve druhé půli jsme ale přestali hrát svůj fotbal a Stachy zaslouženě, i když lacino, vyrovnaly. Pak ale klapnul rychlý brejk a vedení tentokrát vydrželo i přes několik šancí Stach až do konce. S třemi body jsme samozřejmě velmi spokojeni.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - ERNST Martin, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.